開倉報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

追荔枝角toosland開倉都一段時間,如過往幾年開倉話就一折起,但已不如前,往年標明一折起,價目牌真係以一折計算,但近這兩次,雖說一折起,價目卻由二折三折起,對上一次係現場發現,明明全場掛上一折,但轉眼改為二折,到抵是公司問題定還是人為呢?!
Bb衫係今次開倉幫人買的,bb衫二折起,不貴,但..一折的價目呢?沒有的話,廣告單張,不應取巧,引人去而空歡喜!!!
如是二三折起的話,根本不會去開倉,款式不及公司的新,也不會把衫褲發黃給客選購。

hk520    發表於 16-5-13 11:15

大宅

引用:追荔枝角toosland開倉都一段時間,如過往幾

原帖由 功夫仔^00^ 於 16-05-09 發表

追荔枝角toosland開倉都一段時間,如過往幾年開倉話就一折 ...
Agree

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:追荔枝角toosland開倉都一段時間,如過往幾

追荔枝角toosland開倉都一段時間,如過往幾年開倉話就一折 ...
係,根本都無一折,個宣傳單張呃人

hk520    發表於 16-5-13 11:15

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

近幾次開倉已經無咁抵,之前買左條紙褲,一洗爛哂。

別墅

回覆:toosland 開倉 6/5-30/6

同意,果陣九龍灣開倉吧啲貨唔差,stride rite都執到幾對!

洋房

回覆樓主:

可能公司觉得一折太过低,想試吓二,三折有冇人買都未定

別墅

回覆樓主:

講真,三折駛咩去開倉買d舊款野,年年toonsland門市換季都有3折喇,款式系當季的。

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

今日lunch又去睇下有無新貨..
出左bb gift set套裝,但價錢就二折計,由七十幾到九十幾,比以往五十蚊set..貴左
另外,小朋友涼鞋比早幾日平左喎,依家三十九元一對,七十元兩對
我就買左對涼鞋俾仔仔,原先見到有位太太都係揀左一對,大膽之下問佢夾唔夾,到頭來,佢寧願俾貴四蚊都唔夾..T_T

水晶宮

引用:+本帖最後由+功夫仔^00^+於+16-5-12+22:21+

原帖由 功夫仔^00^ 於 16-05-12 發表

elmo 幾錢?

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

功夫仔^00^ 發表於 16-5-12 22:18
出左bb set套裝,但價錢就二折計,田七十幾到九十幾,比以往五十蚊set..貴左: ...

請問涼鞋咩size?我想買23號。

大宅

回覆 zoekayan 的帖子

無記錯,二折後都要九十幾蚊

大宅

回覆 pinkybee 的帖子

其實我都無留意碼數,最好自己睇下,因我仔仔要著26號,但好彩買左27號,因有啲鞋邊比較厚

大宅

功夫仔^00^ 發表於 16-5-12 22:18
出左bb gift set套裝,但價錢就二折計,由七十幾到九十幾,比以往五十蚊set.. ...

請問今日仲有無初生長袖衫?
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

大宅

回覆 szemandy 的帖子

有呀, 但男仔款多D... 女仔少到爆~

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆 pinkybee 的帖子其實我都無留意碼數,

原帖由 功夫仔^00^ 於 16-05-12 發表
回覆 pinkybee 的帖子

其實我都無留意碼數,最好自己睇下,因我仔仔要著26號,但好彩買左27號,因有啲鞋邊 ...
請問有無5歲和8歲既size呀?

大宅

回覆 力神 的帖子

琴日LUNCH 睇男仔有好多, 但女仔既就無咩LA.. 唔知佢會唔會加貨

大宅

引用:+本帖最後由+功夫仔^00^+於+16-5-9+22:37+

2折3折仲貴過出邊好多.千色店有時特價都平過佢.

大宅

引用:Quote:功夫仔^00^+發表於+16-5-12+22:18+今

原帖由 pinkybee 於 16-05-12 發表
請問涼鞋咩size?我想買23號。
冇23號!25號以上

大宅

引用:Quote:原帖由+功夫仔^00^+於+16-05-12+發表

原帖由 力神 於 16-05-13 發表
請問有無5歲和8歲既size呀?
有25號至33號鞋

洋房

請問今次TOONSLAND LAI CHI KOK 的地址, TKS!

首頁
12345...6

尾頁

跳至