夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:如我開post所講的那些優點………所以我嫁。

原帖由 大C 於 15-02-17 發表
如我開post所講的那些優點………所以我嫁。
最近我們冷戰,我每日都話比自己知這些他的優點………
為乜冷戰?

子爵府

回覆:就甘睇,你地覺得我老公點?

佢只係不善於計畫和理財,咪大家合作囉,你一味說風涼或 discouraging 既說話不會幫到佢,只會令大家生隔膜

大宅

回覆:大C 的帖子

其實你老公已經好好,我老公比你老公一半都冇,如果唔係有小朋友,我離左婚好耐喇...

佢搵萬五蚊,好難要求佢儲好多錢喎,一個男人,又唔去街,又唔好飲酒,又顧家,又對你好,你仲想點? 我老公對自己屋企人甚至我都唔識尊重,對我屋企人就更加唔駛講,淨係呢樣已經足以令我唔想同佢一齊...

錢同事業,慢慢黎啦,可能你見到身邊嘅人表面上都富有過你,但其實有錢並唔係萬能,如果話你知如果你老公有錢左會成日返唔到屋企,唔再得閒關心你同你屋企人,又成日會遇到引誘令你訓都訓唔著,咁你寧願選擇邊樣? 世上冇十全十美,只要佢對你好,其他都可以慢慢黎吖

複式洋房

唔駛同人比較

禁止訪問

公爵府

回覆:大C 的帖子

你老公已經好唔錯喇,冇唸咁多喇

侯爵府

BK Milk勳章

樓主,你老公好好嫁啦!!
男人返到屋企都係打下機,上吓網,
正常吖!
好難回家後,睇食飽睇完電視就話瞓嫁咯...除非返工好累。
又唔係掛住打機唔理你,又未有經濟壓力,
佢無咩儲錢啫,出面大把人欠咭數啦!

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好簡單,上進+搵多錢多一定要放多D時間係工作上,到時你又會唔會覺得佢無時間陪你?
如果唔會,咁你只係想要一個搵得錢多GE老公~
如果會,咁即係你要GE係老公GE關心以及時間,D樣野你已經有~
人係無可能得到所有野,要一D野自然會無左一D,問心你想要GE係咩?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+hehababy+的帖子多謝你分析比我聽。我

原帖由 大C 於 14-10-21 發表
回覆 hehababy 的帖子

多謝你分析比我聽。我只想佢早D睡覺(佢依家成兩點先睡。)
要麵包,自己上進D,自己比心機搵啦!

複式洋房

你老公好好呀,至少對你好好,識做家務,出街又拖住你!
我個個乜都無,仲要做嘢吵架都係我錯,佢乜都啱,完全無理過我感受!

首頁

尾頁

跳至