親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 landierw 的帖子

Thx

大宅

引用:Quote:原帖由 yukiyukipang 於 15-08-20 發

原帖由 ee915 於 15-08-27 發表
住完返黎報導,屋雖小,但環境好乾淨,傢俬各樣齊備,5mins內到南海電鐵同高島屋,喺Fraser Hotel後兩條街 ...
can u pm the apartment\'s details

大宅

回覆:有jm 係 airbnb 訂過 apartment 嗎?

我本來都想試下,但位置好嘅唔平,東橫inn仲平啲,但最大問題係我地8個人得一個浴室。

男爵府

hochiuwing 發表於 15-8-28 20:40
幫屋企人訂過,6月住東京,佢地話ok
請問可否俾個地址啊

子爵府

回覆:有jm 係 airbnb 訂過 apartment 嗎?

正,我都睇緊嚟緊新年book邊間好!

大宅

回覆:sthnothing 的帖子

想要京都民宿資料,可否pm我?

別墅

回覆:youhello507 的帖子

大阪你訂邊間?

大宅

請問我有$155旅行基金,是不是在付款時扣除?

另外有$1782怎麼可以用到呢?

可否$155旅行基金同travelzoo優惠碼一齊使用呢?

唔好意思我太多問題,希望大家幫幫我

男爵府

引用:我都訂了年尾12月札幌,家姐以前都透過這we

原帖由 Javanmama 於 15-08-30 發表
我都訂了年尾12月札幌,家姐以前都透過這website對辦。可以直接問host問題,睇下屋主係咪好瞭解間屋的週圍 ...
可否pm訂咗那間,我也是三人,又想近車站,唔知邊間好。

複式洋房

回覆:waferleung 的帖子

$155是你首次入會時给你的旅行基金,可於第一次付款時自動扣除--俾晒錢,自動扣,在receipt中先可看到,中途完全唔會問用定唔用。

如果是發出好友請/介紹而暫獲的旅行基金,是要對方住完之後先有得用,呢樣官網FAQ 有提到。

大宅

引用:$155是你首次入會時给你的旅行基金,可於第

原帖由 jbigpig 於 15-10-07 發表
$155是你首次入會時给你的旅行基金,可於第一次付款時自動扣除--俾晒錢,自動扣,在receipt中先可看到,中 ...
謝謝你

男爵府

回覆 landierw 的帖子

可否PM民宿資料給我嗎?
Tks!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

youhello507 發表於 15-9-20 10:43
未必適合你,因為係5個人住,房子細細,但5個床位,可以好好睡一晚,最重要平!$800一晚,其實網頁有相有評 ...
您好:
可否PM民宿資料給我嗎?
Tks!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

引用:我都book+左airbnb+大阪,++不過2016年2月中

原帖由 landierw 於 15-08-28 發表
我都book 左airbnb 大阪, 不過2016年2月中至入住,我睇左好耐!

因為1家4口+99+我媽咪,4大2小(7y/2y),
可以pm 我嗎?

大宅

回覆 Greentea123 的帖子

HI~因為個間apartment 業主吳比佢租
我已book左另一間

www.airbnb.com.hk/c/landierw?s=8

https://www.airbnb.com.hk/rooms/7753230

別墅

引用:Quote:原帖由+sthnothing+於+15-08-28+發表

原帖由 232 於 15-08-28 發表
2處民宿叫咩名?
?$
Can u pm me the 民宿info? Thx

別墅

引用:今次住5晚池袋都好ok呀!2大2細(13歲),b

原帖由 Tracy-Kenny 於 15-08-28 發表
今次住5晚池袋都好ok呀!2大2細(13歲),book左間6xx呎兩房,有一房係塔塔米。好大好舒服! ...
可以比資料我嗎?

別墅

引用:幫屋企人訂過,6月住東京,佢地話ok

原帖由 hochiuwing 於 15-08-28 發表
幫屋企人訂過,6月住東京,佢地話ok
可以比資料我嗎?

別墅

引用:回覆+Greentea123+的帖子HI~因為個間apartm

原帖由 landierw 於 15-11-04 發表
回覆 Greentea123 的帖子

HI~因為個間apartment 業主吳比佢租
你條link得$155, 你可以用有$319discount果條link丫!

男爵府

請問大阪應該住難波 or 心齋橋方便??

有無大阪推介(2大1細)

thx

首頁

尾頁

跳至