親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:mama915+發表於+16-10-26+21:48+想問

原帖由 habe 於 16-10-27 發表
可靠,岩岩去完返來,兩個女仔,凌晨三點接機都是48蚊.
$48 抵呀

大宅

大家有無試過ctrip app 同 website價錢不同?App貴一些? Thanks.

大宅

有無人試過 BEST KOREA, OK 嗎,? 剛BOOK 仁川去 IBIS MYEONGDONG 人仔47蚊

男爵府

育兒性格勳章 DHA勳章

mayma123 發表於 16-9-1 12:30
車游通我剛用完送機, 無問題. 但如你在韓國你要有 wechat 先可同佢聯絡. 車準時, 司機係中國人. 原 ...

我也在Ctxxp 在機場等了一小時。電話無人接聽。巳付款。不知能否追討(emoji)(emoji)(emoji)
最後坐通宵巴,,轉的士☹️(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

瑪瑙宮

好媽媽勳章

lovemamei 發表於 16-11-6 20:48
我也在Ctxxp 在機場等了一小時。電話無人接聽。巳付款。不知能否追討(emoji)(emoji)(emoji)
最後坐通宵巴 ...
出發前你有無 contact 定個司機 / 間 Agent 公司呀 ???
正常個乘車憑證個 email 有哂個間 agent 公司電話, 上星期 11/2 我朋友
BOOK 左易途 8 送機

我到早一日都聯絡唔到司機 , 11/1 早上打番上面電話原來係大
陸 ( 86-571 xxxxxxx )

cs 個女仔好好, 幫我搵司機 wechat 我朋友 ...... 出發前聯絡定好 d

瑪瑙宮

好媽媽勳章

MKY 發表於 16-11-2 16:12
有無人試過 BEST KOREA, OK 嗎,? 剛BOOK 仁川去 IBIS MYEONGDONG 人仔47蚊
仁川去 IBIS MYEONGDONG 人仔47蚊 ~ 抵呀

大宅

回覆 chickenwing2006 的帖子

假的, 我今日再CHECK CTRIP A/C 佢取消左我BOOKING

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:回覆+chickenwing2006+的帖子假的,+我今日

原帖由 MKY 於 16-11-07 發表
回覆 chickenwing2006 的帖子

假的, 我今日再CHECK CTRIP A/C 佢取消左我BOOKING
真的?

你有冇用 credit card 比 $$ 完成個訂單呀?正常佢地唔取消你嘅 booking

其實我八月 book 過 $56 首爾接機,坐完冇問題 wor

出年一月又 book 左 $3x 接機,click 入去仲係度,冇問題 wor

男爵府

育兒性格勳章 DHA勳章

chickenwing2006 發表於 16-11-6 21:19
出發前你有無 contact 定個司機 / 間 Agent 公司呀 ???
正常個乘車憑證個 email 有哂個間 agent 公司電話, ...

我都有做哂。
仲要舉版接機

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

可以幾耐之前book?
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

大宅

其實電話號碼13000000000係喺登入時輸入定係O係確認訂車時入, 因為我見要輸入一個+86的電話, 謝謝

大宅

引用:Quote:原帖由+MKY+於+16-11-07+發表回覆+ch

原帖由 chickenwing2006 於 16-11-07 發表
真的?

你有冇用 credit card 比 $$ 完成個訂單呀?正常佢地唔取消你嘅 booking
我下年4月去,請問係咪唔使咁早book? 定海鮮價成日唔同要check住呢? Thx thx

伯爵府

我在淘寶問了數家包車公司,平一平的接機只做中國護照的客人,平車費的條件是要在免稅店消費USD300, 我搵到一間做到特區戶照直情免費機場接送,但同樣要在免稅店消費USD300,我還在考慮,怕因小失大,其實如果機場接送我預意比RMB400-450(不含免稅店)。

仲有,我在Ctrip 搵酒店時都見到有些roomrate好平仲包機場接送,要去免稅商店消費(估計都係USD300),同樣只限中國護照簽證。

請問樂天免稅商店有咩抵買必買,買到USD300,老實我唔太買化妝品,絕少full mask,護膚品我已長期固定用果D,亦足夠stock,所以想知有無咩一定要在免稅店買?請指教。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至