自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實咩色店,咩罩花,我冇理
我只系用風險去衡量買唔買

如果你覺得買20蚊,怕比人呃,仲偷埋個人資料,咁你不要買

我自己買咗20+600(6個月),我自己可承受萬一比人走數,我唔會揼心

20蚊果盒,我3月底可以拎,仲有大半個月就知道答案

至於話選ok店取都要入地址,咁我自己只入咗地區(如:新界元朗)系過到system架

珊瑚宮

回覆樓主:

騙個人資料?
我用英文名登記, 地址打HK
若果咁都攞到個人資料, 抵俾佢呃啦
$20蚊盒口罩, 其實可以呃到乜呢

大宅

期貨都唔緊要
但佢咁概往積
不了

子爵府

俾$20買20個,點解係騙局?唔通無限扣數先叫正常?

侯爵府

~香奈兒~ 發表於 20-3-13 12:12
X2, 消費從來冇先了解咩底, 只會理價錢質量同態度

x3
其實三叔個底仲離譜,咪又係大把人用。

子爵府

傻貓貓 發表於 20-3-14 13:07
俾$20買20個,點解係騙局?唔通無限扣數先叫正常?

, OK自取好似唔使地址-填邊區就得, 送貨就要(唔填地址送去邊?).

大宅

自舊年六月開始,Made in HK, 信唔過,冇登記買。

別墅

檸檬芝士餅 發表於 20-3-13 10:52
我自己口罩存貨都尚算足夠,所以冇登記mask factory,但大家有類似遭遇嗎?

...

樓主改吓個標題先啦,已成事實嗎?⋯⋯大騙局⋯⋯

子爵府

Hunghosha 發表於 20-3-14 13:56
樓主改吓個標題先啦,已成事實嗎?⋯⋯大騙局⋯⋯

佢引FACEBOOK講既嘢其實有幾點係錯的, 不過冇解, 有D人可能想MASK FAXXXX死. MAXX FAXXXX話比人HACK, 呢樣嘢我地唔係佢, 又唔係IT人真係唔知, 但佢SYSTEM有問題就真, 之後都有改善算係咁. 而佢FACEBOOK一路都有同大家講, 1蚊1個有貨, 并不是好似某D人講冇貨, 又冇逼人一定要去買貴價哦, 唔信問下呢度JM, 好多只買20蚊20個. 地址如果送上門, 咁當然要填啦, 唔係送去邊? OK店自取就唔使填, 8蚊同12蚊送貨我覺得可以接受, 人地OK店都要賺係錢, 要人手做嘢同地方擺貨, 我估同郵費冇關. 最重要就係, 你唔鐘意可以唔買, 冇人逼你買

首頁

尾頁

跳至