自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

剛剛book左,6月尾lunch buffet,請埋6299,我媽我爸都唔肉痛

男爵府

Maggie519 發表於 20-5-20 00:51
對我來講好多選擇喎,我眼見熱盤超過十款,仲會係後段時間轉多一兩款,例如佢尋晚有大個拳頭既釀響螺食, ...

east我食左岩岩,比以前少左,只係海鮮多,小朋友唔太岩食

男爵府

好媽媽勳章

littledot 發表於 20-6-8 10:30
冇記錯凱悅和皇家太平洋都係

thanks

侯爵府

月見草 發表於 20-6-8 03:51
自從佢上次出咗個黑暴蛋糕,個太子女原來係曱甴!
唔會俾佢賺到我一毫子
...

Me 2

公爵府

yuensiu 發表於 20-6-8 21:14
剛剛book左,6月尾lunch buffet,請埋6299,我媽我爸都唔肉痛

午餐再半價真係好抵喎!
請問知唔知做到幾時?六月份已經book左3個buffet,唔可以再食了 。如果冇完價錢又平嘅想book定7月。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

littledot 發表於 20-6-11 18:32
午餐再半價真係好抵喎!
請問知唔知做到幾時?六月份已經book左3個buffet,唔可以再食了 。如果 ...

頭20個先有半價,我訂時得返7折

男爵府

yuensiu 發表於 20-6-11 19:56
頭20個先有半價,我訂時得返7折

多唔多嘢食

男爵府

好媽媽勳章

littledot 發表於 20-6-8 10:30
冇記錯凱悅和皇家太平洋都係

剛想訂凱悦,原本巳改番自己出去取食物了

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 20-5-17 14:59
龍蝦得,仲有麵包蟹,蠔我唔識分

你同我去,我話你知。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

男爵府

呢2日剛食左沙田帝都,中午自助餐
睇左bk jm分享,卜的,

打電話卜,一口價258(已加一),
有生蠔,長腳蟹,炸乳鴿,三文魚,沙田雞粥,中湯,雪糕係movenpick.

我哋四個都話生蠔唔錯,長腳蟹有批好鹹,雪糕正,整體滿意。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

moonlight9198 發表於 20-6-12 23:01
你同我去,我話你知。

你想幾時呀?

男爵府

sugiyama 發表於 20-6-8 12:39
逸東普慶d食物少左好多,上次lunch 燒味都冇 ,cut cost, 100 蚊都唔去

同意,由佢開業,我已幫襯又多又新鮮,而家……

簡直一盤薯角、洋蔥、薯蓉及西蘭花就是熟食

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 20-6-13 08:45
你想幾時呀?

疫症過後再講。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

moonlight9198 發表於 20-6-13 10:20
疫症過後再講。

水晶宮

yuensiu 發表於 20-6-8 21:14

有蠔嗎?

首頁

尾頁

跳至