單親天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:bibi2012 的帖子

一定吾會系岩囉,破壞人家庭既人冇好結果:;pppp::;pppp::;pppp:

男爵府

回覆:做第三者一定錯嗎?一個飽受指責嘅單親媽媽報到

不知情下做第三者就唔係妳錯(即男方識妳時呃妳無老婆or已離婚),但妳故仔明顯地係知情人地已有家庭。妳選擇做一個家庭唔應該存在既介入人,就係no moral standard.

妳而家受大家指駡係當初抉擇既代價,得到人既同情係意外之財。所以妳唔好期望有人明白或同情妳既遭遇,否則妳會難受。

妳唔開心時,人地太太可能喺知妳存在時痛哭崩潰呢!將心比心吧!

洋房

只可講同情!不過也要積極面對吧!

大宅

明知個男人有老婆,都要做人第三者一定係錯錯錯,還要問。

別墅

做第三者系一個極大錯誤的開始。如果你同呢個男人一齊系為左有一個屬於自己既BB,甘你而家就應該放手啦!
一個有老婆既男人,而又決定左要老婆唔要你,你仲唔走?!唔好搞到自己懶可憐,系你犯賤,中要唔肯清醒。
你五個月,要落仔仲趕得切。但系,唔好個BB一日一日甘大你至後悔。個BB第日知道真相會覺得你根本唔應該帶他來呢個醜陋的世界,對住一個將他當籌碼的媽媽。
如果你現在專心大肚,對BB完全負責,遠離呢個男人,甘呢個group既媽咪先至會稍為專重你羅。醒醒啦!

男爵府

畀面勳章

ssw128 發表於 12-5-3 01:38
做第三者系一個極大錯誤的開始。如果你同呢個男人一齊系為左有一個屬於自己既BB,甘你而家就應該放手啦!
...

我同你想法一樣,我覺得樓住問埋呢D問題,實會比人鬧,仲要問,仲要講,唉!!

子爵府

BK Milk勳章

第三者係錯,如果個男人愛你,會先同老婆離婚。最可憐的係BB...

首頁

尾頁

跳至