自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

買西餅同面包一定唔好上晝去買,好大機會隔夜!

子爵府

回覆:哇噻!美心,惡心(內有相)

攪錯呀,擺左幾日仲拎出黎賣,如果朝早先到,有咩可能發毛至得架,係我一定嬲死,仲要拖住個仔落多次去換,麻鬼煩

http://uccfs.paran.com/PUD/co/conut1004/IMG/20110227/1298810488_201102272141582684200601_0.jpg

伯爵府

發毛

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

若要人不知 唔好咁低B !  : P

伯爵府

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:係美心買返嚟噶西餅\\\'打算俾囡囡食,點知,

原帖由 kikima0210 於 13-07-28 發表
係美心買返嚟噶西餅'打算俾囡囡食,點知,唉!如果無發現個底係咁,阿女食佐會點?難以想象!

...

別墅

回覆:kikima0210 的帖子

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:係美心買返嚟噶西餅\'打算俾囡囡食,點知,

原帖由 kikima0210 於 13-07-28 發表
係美心買返嚟噶西餅'打算俾囡囡食,點知,唉!如果無發現個底係咁,阿女食佐會點?難以想象!

...
嘩!!岩岩仲諗住換西餅食!

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

平時真係吾會睇個底

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

玩具勳章

一般餅係會留一日,第二日再賣,因下午先有貨返,好多人嘅鋪先會返2轉貨,賣唔去就一定會退返餅廠掉,落左成個星期雨,其實好易發毛,,

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:kikima0210+發表於+13-7-28+14:04+發

原帖由 小歪仔 於 13-07-28 發表
佢唔係擺雪櫃既咩
西餅放雪櫃會變石頭,所以只係放常温櫃,只係旦糕凍餅先入雪櫃

大宅

回覆:kikima0210 的帖子

實會有隔夜嫁啦

珍珠宮

siuyu_bb 發表於 13-7-29 02:31
一般餅係會留一日,第二日再賣,因下午先有貨返,好多人嘅鋪先會返2轉貨,賣唔去就一定會退返餅廠掉,落左 ...
咁商場/店舖本身都有冷氣架啦,我覺得佢似擺多過2日囉

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有無搞錯,下次都要睇底先食

大宅

以後買黎食都要小心d....

侯爵府

OH ON~我平時食西餅唔會望個底先~真係食左都唔知~

男爵府

虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:siuyu_bb+發表於+13-7-29+02:31+一般

原帖由 小歪仔 於 13-07-29 發表
咁商場/店舖本身都有冷氣架啦,我覺得佢似擺多過2日囉
唔會架,公司指引係擺一日,但商場夜晚都係無冷氣架嘛,同埋如果西餅放2日再賣比你,都變左石頭,,

首頁

尾頁

跳至