自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆:lionpp 的帖子

聽闻好多假校。我唔会。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

侯爵府

引用:Quote:原帖由 yucheung 於 15-06-03 發表我

原帖由 卡樂Be 於 15-06-03 發表
我嗰時只去5日,真係日日白粥饅頭。。我好記得自己冇食過,淨係食自己帶去嘅杯面。。
仲有,任何訓練時著制 ...
我侄女都係咁講,入營前要買定一堆餅乾杯麵做乾糧。

水晶宮

唔會比
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

回覆:忍心俾阿女去黃埔軍校集訓嗎?

10歲當然唔會啦

伯爵府

我絕對唔會比!

男爵府

引用:回覆 lionpp 的帖子我從來無諗過比D仔女去

原帖由 Minor 於 15-06-02 發表
回覆 lionpp 的帖子

我從來無諗過比D仔女去…
x2

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章

大宅

中一我去個
十幾年前既事

去完第一日我已經喊住要走

但係都要留到5日先走得

太辛苦了

珍珠宮

引用:係我一定唔會! 想佢獨立重有其他方法或地方

原帖由 阿P 於 15-06-02 發表
係我一定唔會! 想佢獨立重有其他方法或地方可去, 黃埔軍校咪攪我, 攞支槍對住我都唔比個女去, 我信唔過, 去 ...
去完返黎可能會自律一排,之後咪又故態復萌。之前好多節目都有報道過。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

大宅

受苦唔等於自理能力
自己唔想教女
就諗住畀錢踢佢返大陸受苦
自己就佔領道德高地話係為個女好

我屋企要人做家務
可以畀你個女學洗衫掃地煮飯洗廁所
大家都係bk jm, 最多我唔收你錢
好過送錢畀b6 幹部

子爵府

畀面勳章

回覆:cheunghos 的帖子

唔好話女仔,就連男仔我都唔會。而家好多都巧立名目。呃人多

大宅

我個仔的同學朝朝等校車都成個人訓係張凳到等 上到校車又打撗嘆係個位到訓 好似幾日冇訓咁 我問佢媽咪做咩咁嘅 佢阿媽話佢夜晚好夜訓 做完功課又要打機放鬆下 又話自己比好大自由度個仔 自己係西式管教 夠話送去遊學train下佢wo

大宅

如果去一個遊學 可以教好個仔 做呀媽都好失敗 自己吾教比人教 個仔第時都吾專重你啦
P.S. 個男仔10歲

禁止訪問

畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男女都唔會

大宅

畀面勳章

仔女都唔會比

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

Angela.Cheung 發表於 15-6-3 19:46
我係女,我去過。當年係升中一暑假(我今年20近尾)
講真,成個trip我諗翻起都唔開心。當年情況如下:
1.我 ...
我個女前兩年去完, 我有去參觀, 已經有唔同:

1.我個女係全級一齊去, 所以同朋友好熟, 因此玩得幾開心

2.飯餸有張檯仔,坐係小木簦到食, 唔準出聲, 盡快食完

3.依家有小食部, 可以自己買咩飲都得

4.衫要自己用手洗。

5.訓的地方冇冷氣 (依家好似有一台, 不過唔係好凍)

6.凍水沖涼,沖涼地方超污糟,而且多人。洗手間當然都係。 (我去惠州果間, 新開, 個廁所比想像中好D啦, 都係新舖磚, 但就係濕TAT TAT 咁LOR)

7.有一晚要半夜起身跑山。(一樣有, 但我個女話好玩)

8.要唱“紅歌”。 (仍然有, 但唔怕洗到腦, 因為無人會LIKE)

首頁

尾頁

跳至