婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

男爵府

回覆:希望我打完我的故事我可以 ...

樓主你好犀利,好佩服你,一次過追左20版😅😅咁而家仲有無為難你?

大宅

回覆:希望我打完我的故事我可以放下..............啲啲

終於追曬 !!!
實在同我99 不相伯仲好似呀 !!!!!!!!!
我最近都開始同自己講我唔會再忍佢呀 !!!!!!

大宅

wycandy 發表於 15-11-7 11:38
樓主你好犀利,好佩服你,一次過追左20版😅😅咁而家仲有無為難你?

...
表面冇,實際唔知了,老公家族群組group冇新劇情發展了,不過我知99連老公都嬲埋,我99好迷信,好拜神,買樓時同老公提議過裝神檯裝土地並傳話我要負責裝香,當時老公醒喎,佢認係佢自己不鍾意所以不打算裝,鬼節時我99話要黎埋我家樓下燒,老人家求安心我明白,結婚到依家都由佢但講明我們是教徒是不會出現,阿女出世之後嗰年鬼節,我老公早放工撞正99喺度燒,我99梗唔放過呢個大好機會啦,一輪鬧老公聽晒老婆話不理阿媽⋯⋯⋯下刪一千萬字

大宅

回覆 Kakastarstar 的帖子

肯煲都叫好, 我嗰個一句唔識我啲細路出世佢煲都未煲過!
對自己的心誠實!

大宅

HamoBaby 發表於 15-11-8 15:54
回覆 Kakastarstar 的帖子

肯煲都叫好, 我嗰個一句唔識我啲細路出世佢煲都未煲過! ...
我都感激佢所做架,但做左又點?佢D妄想症嚴重到時時刻刻都覺得我娘家謀住佢仔啲錢,不過又口口聲聲多謝我幫手供樓喎!同我講自己好通情達理,背後又唱我們事事唔問佢意見

首頁

尾頁

跳至