夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

carmenlook 發表於 21-1-12 10:10
仲有啲泥菩薩和議佢,話唔怪得佢咁多疑,信啲自己都搞唔掂的,繼續疑神疑鬼的話,好快都真係會離婚,樓 ...

個陣個女人叫我老公做”老公”,仲send啲個人相比我老公,我亦知道我老公上過佢屋企。我老公話係送貨,但我知道個次唔係送貨,但我知佢個次係無做過啲乜,之前就唔知喇!

子爵府

畀面勳章

mayce860914 發表於 21-1-12 12:51
個陣個女人叫我老公做”老公”,仲send啲個人相比我老公,我亦知道我老公上過佢屋企。我老公話係送貨,但 ...

你成日都之前之前, 全部都係你估㗎~ 就算佢真係做過衰過, 咁而家呢? 發生呢啲事之後佢個人對你嘅態度呢? 我都係嗰句每個男人都咸濕, 有啲一開始已經知道屋企緊要唔會做,有啲不知悔改做完繼續做, 但有啲真係知道做錯屋企緊要架, 而且最重要一點係你自己都唔想離婚,你都識得講你仲愛佢, 咁唔係好清晰嗎? 你老公點對你地,處於乜嘢態度你自己用心感受下啦~ 唔好再執著之前之前喇~ 唔好又誤會人哋意思,從來冇人講過你老公唔衰, 而係與其執著發生咗嘅嘢,倒不如一齊去解決問題啦~ 無論最後結果係點你都叫為你自己為個家嘗試過吖嘛~

cathngai    發表於 21-1-12 13:24

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

個陣個女人叫我老公做”老公”,仲send啲個人相比我老公,我亦知道我老公上過佢屋企。我老公話係送貨,但 ...
一定有野啦, 點會係送貨丫, 邊有女人無啦啦叫個男人做老公
肯定出去扮送貨又走去同個女人上床啦
而家仲要大大聲鬧返你轉頭
一次不忠, 百次不用
唔好俾你個衰佬呃, 一於同佢離婚
你唔同佢離婚佢出去又咪溝過第2個,
有架車, 隨時車去山卡啦度車震你都唔知啦
之前公海先有個JM 開鋪, 離左婚拎架車黎送貨又順便接客做G
爆房錢都慳返~
根本講既野全部都係呃你, 咩好慳又剩
有D女唔洗錢都會送上門架你真係太天真

大宅

littlefunpig 發表於 21-1-12 13:19
一定有野啦, 點會係送貨丫, 邊有女人無啦啦叫個男人做老公
肯定出去扮送貨又走去同個女人上床啦
而家仲要大 ...

樓主點會咁辛苦又搵過第二個男人.

而家樓主係想現任老公對佢千依百順, 心裏只有樓主一個. 任check 唔嬲, 好聲好氣而且俾足家用 which 冇可能.

我夠想中六合彩唔駛做啦. 人人都有啲野好想卻得唔到架啦.

cathngai    發表於 21-1-12 13:39

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

somesome2020 發表於 21-1-12 13:29
樓主點會咁辛苦又搵過第二個男人.

而家樓主係想現任老公對佢千依百順, 心裏只有樓主一個. 任check 唔嬲, ...
無可能發生架啦, 樓主個老公永遠都唔會如佢所願
我都識呢類口花花既男人, 有老婆又周圍撩女仔
天生性格無得改, 仲要樓主本身又...
個老公更加當自己單身出去周圍溝女啦,
叫得老公都唔知上左幾多次, 樓主唔係仲咁天真信個男人無野呀麻?
同老婆唔知幾耐無XX, 唔通真係次次去叫G 咩

樓主都係離婚吧啦~個男人好明顯滾女滾到出曬面
有架開工車隨時周圍同唔同女遊車河, 食外賣又得,
而家講到明離婚一了百了仲好~
佢自己仲開心, 以後唔洗煩
樓主搵定律師搞定D 善養費, 分家產好過
將來一定會搵到對你千依百順既好男人架

大宅

利申, 我唔係話樓主老公做得啱喎. 但係呢個世界係咁, 做"錯", 背叛左人, 唔一定要補償的.

但係樓主老公離婚, 唔打官司就肯俾間屋你住, 已經算係咁.

所以我對結婚生仔一啲興趣都冇, 人際關係本身就唔guarantee 付出會有回報. 拍下拖, 開心下, 合則離不合則去咪算囉. 想綁住個異性一世, 都唔知係綁住左男人定綁住自己

水晶宮

原來有前科 難怪樓主你會咁,我都接受唔到,樓主放生自己!

翡翠宮

somesome2020 發表於 21-1-12 14:02
利申, 我唔係話樓主老公做得啱喎. 但係呢個世界係咁, 做"錯", 背叛左人, 唔一定要補償的.

但係樓主老公離 ...
maybe 係公屋
可以原生家庭唔理想
可能想搵個伴
不過好多野都無gurantee
一紙婚書從來都唔代表係一定會一世
樓主可以放生自己
呢個男人已經係壞左, 救唔返
無謂再花時間落去, 亦唔須要再怪責自己
你地2個好明顯就唔岩對方
再勉強一齊都會再發生咁既事

樓主老公都算係咁, 自己走, 留返個仔同間屋,
比好多即將離婚但無地方住既女人幸運好多

大宅

樓主今日點啊?同老公好番未?思想正面對件事有幫助,希望件事向你理想方向發展!祝好運!

伯爵府

littlefunpig 發表於 21-1-12 15:13
maybe 係公屋
可以原生家庭唔理想
可能想搵個伴

係公屋還好,如果係租既房咁樓主被離婚會好大經濟壓力

翡翠宮

肥肥寶 發表於 21-1-12 15:25
係公屋還好,如果係租既房咁樓主被離婚會好大經濟壓力
樓主似係無乜壓力果類
應該係FTM, 離婚後生活如常,
照湊仔, 拎膳養費生活養仔
只係無左個老公
不過個老公都成日唔響身邊, 去左第2個女人度
其實離左婚後都無乜分別

別墅

完全理解樓主點解疑神疑鬼。

樓主的老公點口花花都唔可以令人有咁的誤會,我的老公被其他女人稱呼老公係不能接受。今次成件事最大敗筆係誤捉錯人,如果捉正唔係樓主蝕張了。

大宅

littlefunpig 發表於 21-1-12 15:29
樓主似係無乜壓力果類
應該係FTM, 離婚後生活如常,
照湊仔, 拎膳養費生活養仔

我老公日日都係屋企,放假都係同我地一齊,我都有壓力,不過都係湊仔個種精神壓力,錢來源都係老公比,不過唔係大富大貴,夠用。

大宅

其實樓主老公有冇出軌都唔係重點, 重點係樓主唔想離婚. 唔想離婚, 又冇bargaining power, 唯有忍, 扮唔知, 唔理, 老公有拎錢返屋企就收貨.

樓主就算踢爆左老公出軌又點, 咁老公一樣嗌離婚, 咪又係一樣的結果.

大宅

MANNI1220 發表於 21-1-12 15:21
樓主今日點啊?同老公好番未?思想正面對件事有幫助,希望件事向你理想方向發展!祝好運!
...

都係同屋主咁,無進展

大宅

somesome2020 發表於 21-1-12 18:21
其實樓主老公有冇出軌都唔係重點, 重點係樓主唔想離婚. 唔想離婚, 又冇bargaining power, 唯有忍, 扮唔知, ...

其實係,我而家諗諗吓都覺得係咁,搵到證據又如何?我都係唔捨得呢個男人,好矛盾!

複式洋房

mayce860914 發表於 21-1-12 18:25
其實係,我而家諗諗吓都覺得係咁,搵到證據又如何?我都係唔捨得呢個男人,好矛盾!
...

有啲男人應該係睇準左女人呢個弱點先會出軌

翡翠宮

mayce860914 發表於 21-1-12 18:21
我老公日日都係屋企,放假都係同我地一齊,我都有壓力,不過都係湊仔個種精神壓力,錢來源都係老公比,不 ...

離婚後其實物質生活方面都無咩變
總算唔洗請工人再自己出去工作
算係咁

翡翠宮

mayce860914 發表於 21-1-12 18:25
...

唔捨得咪忍
跟任又爆>忍>爆>忍
都係咁
無乜野可以做
男既照出去偷食
女既唔想離又無工作能力/唔想工作/想湊仔whatever,只有百忍成金

伯爵府

請問樓主事發於何時?19年前定婚後?

首頁

尾頁

跳至