美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係唔係molly txm?佢都幾多fb喎做到咁大

禁止訪問

回覆:lawkaka 的帖子

別墅

回覆:facebook m小姐賣的美國減肥藥

佢依家做到好大生意咁

複式洋房

回覆 Meowmeowbb 的帖子

我都想睇下....

侯爵府

好精彩

大宅

KPH732

大宅

回覆:malyb 的帖子

請問泰國減肥藥是禁藥?

大宅

我前年開始follow molly txm..........仲供請左蝴蝶牌.........佢只係講左少少不可犯禁野,之後係fb先再慢慢講多d......都覺得點解之前問時唔講清楚呢......
之後法師黎hk 就再上去比佢加持, 點知我太趕時間等唔到,唯有放低第日返去拎...
但我絕對相信佢地忘記左比法師加持就咁比返我,因為個牌放既位置同包法同我放低時一樣,仲要無任何加持既筆跡, 但m小姐就話有...
咁我就開始唔再信佢...........同埋發覺佢講野其實都好自打咀巴.........
d野貴就算.....郵費食水超深.......
而家個牌我無再帶........有冇好心人可以教下我點做?
將個蝴蝶牌拎去邊安置佢?我唔想再帶,怕假牌會仲衰.........

大宅

molly d 護膚品有無用?我見好多正面評價。。。。
想試試。。。

大宅

回覆 sashie 的帖子

我買過佢自已勁推既dolly....好彩只買左sample裝,唔係話差,但好普通
咁既價市面上把好過佢..........

大宅

回覆 siufifi 的帖子

因為我見個個都比好評,話超好用,退到印不過我去左泰國google search, 泰文用過英文都用過都找不到呢個牌子任何野!!!!
如果真係work應該不會無人review。。。
但見到其他facebook用家係molly度買又話真係退到班,又真係好用過snailwhite,好誇張gum....

大宅

引用:我前年開始follow+molly+txm..........仲供

原帖由 siufifi 於 14-02-11 發表
我前年開始follow molly txm..........仲供請左蝴蝶牌.........佢只係講左少少不可犯禁野,之後係fb先再慢慢 ...
我都上過去睇佢d牌,我覺得好假所以無買

大宅

回覆:mandy_so8382 的帖子

佢啲藥係點我就唔知,不過我係其中一個比左600收唔到牌既人,佢明知我住得遠,話比左錢會寄比我,寄一個月,我再追,佢答我,要我上去拎,是但都可以比個我!癲既人,再問,咩都唔答!真係識請牌既人都唔會甘講嘢啦,咩是但比我都得!?我唔會信佢,600咪當比佢日後汁藥用囉

大宅

唔係嘛我都係剛剛睇佢facebook只覺得佢人生都幾傳奇

大宅

回覆 can219 的帖子

HI, 我想請問你地有無人係Emily Thai shop or inthai潮泰佛牌 度請過牌? 之前都有諗過係molly度請, 但好彩serch下, 無受騙^^不過就買過豐x膏set了.....
但Emily Thai shop or inthai潮泰佛牌 我search唔到評語, 請給意見...我見有位唔係好熟既朋友係fb話inthai潮泰佛牌請咗個,幾work喎

男爵府

ChristineWan 發表於 14-2-24 13:59

HI, 我想請問你地有無人係Emily Thai shop or inthai潮泰佛牌 度請過牌? 之前都有諗過 ...
Emily Thai shop 我同我FD 每人有請過2個~ 其他無~ 效果都係咁...可能我無帶...我帶果個係自己去泰國請果個. 其他擺係HOME.

大宅

唔好意思,你指都係咁...即是無咩大分別?唔帶點解又請既?

大宅

貪靚小公主 發表於 14-1-28 13:42
好彩search下睇到呢個post差D買左

男爵府

引用:回覆+siufifi+的帖子因為我見個個都比好評

原帖由 sashie 於 14-02-16 發表
回覆 siufifi 的帖子

因為我見個個都比好評,話超好用,退到印不過我去左泰國google search, 泰文用過英文 ...
有人講過佢去斑產品水銀超標架

別墅

我都好奇怪點解咁多朋友follow佢...

首頁

尾頁

跳至