自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

回覆:是會長又如何, 一點禮貌都沒有, 我唔再上bk了

翡翠宮

好媽媽勳章

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

BK好大ge,唔好理佢啦

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珍珠宮

男爵府

wong12 發表於 13-12-1 21:02
如題

你都可以串返佢呀~ 我係你我會囉!!

我已不顧安危, 誓死都一齊
看不起這個繁華盛世~~

男爵府

醒目開學勳章

回覆:wong12 的帖子

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

水晶宮

畀面勳章

回覆:是會長又如何, 一點禮貌都沒有, 我唔再上bk了

乜仲講緊

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

親子王國能夠成為香港父母最愛上嘅親子網站,功勞最大的,莫過於一班在幕後默默工作的「義務版主」,我地於2009、2012及2013年分別引入超版、王國會長及王國長老用戶組,不斷擴展義務管理團隊,每個管理用戶組都有佢地嘅職責,以會員管理會員,透過佢地將網站和會員的距離拉得更近。

親子王國除咗管理員,其他管理用戶組成員都係由會員擔任,佢地每位都身兼重任,每個崗位都有既定守則去遵守,佢地每日抽出私人時間上bk同ek,一邊幫助會員,帶動討論氣氛,另一邊又要維持討論區秩序。管理工作背後,所有義務管理團隊成員同一般會員一樣,有參與討論及發表個人意見嘅自由,人人平等。

王國會長被委任前,係必須同意及遵守會長守則方能上任,因保密關係,不便詳述細節,但管理員必須重申,所有義務管理團隊都可按照佢地意願續任或辭任;表現未符合要求嘅我地會提醒作出明確指引,唔會立即否定佢地嘅能力。

王國會長係BK管理團隊的一份子,我地為所有管理團隊開設討論專區,如有需要,王國會長隨時可以在會長之家內知道BK最新動向,與版主商議版務,表達自己嘅意見,共同制定對策。如果會員對BK管理手法有任何意見,請到親子王國查詢系統發出問題,所有問題都會一一由管理員親自跟進。

http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

謝謝!

首頁

尾頁

跳至