自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 blackberry 於 15-04-24 發表

原帖由 LamLam16 於 15-05-24 發表
有咩異樣?
山中湖比較險森個人感覺驚驚地啫,但冇事發生,麒麟只覺古舊,間房朋友lock左門大覺瞓,我冇得入唯有過隔離玩啤玩天光,反而海南島住過一間好驚驚,驚到同老公過隔離同兩個女仔瞓

LamLam16    發表於 15-5-24 01:47

大宅

回覆 skyfree333 的帖子

一件物件(玉、手鍊等)開咗光當然有股仙氣係度,D陰靈確會忌幾分,但要揾到有料到既師父來開光,都幾有緣才找到吖!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:以下十大酒店的猛鬼指數,小心一不留神有「

原帖由 pbpk03845784 於 15-04-24 發表
以下十大酒店的猛鬼指數,小心一不留神有「好兄弟」到訪…

1. 台北君悅酒店

LamLam16    發表於 15-5-24 01:48

男爵府

回覆:亞洲10大猛鬼酒店

子爵府

侯爵府

1,2,5,9都住過,冇事發生。

別墅

.

水晶宮

范特西 發表於 15-5-25 20:48
剛剛上個禮拜住係君悅,有晚聽到 BB 喊聲,跟住第二日開始發燒,燒足三日,唔知關唔關事
而酒店嘅 ...

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

10幾年前同個女仔朋友, 人生第一次去旅行.........
第1晚已住2 (雲頂) 果間酒店, 講真, 堅恐怖.....
因為酒店好大, 同個fd唸住行下酒店商場先返房瞓, 點知想去既地方, 搵極都搵5到.....但指示牌明明係有果個地方既.....其間由酒店行去商場果條通道, 又陰陰沉沉咁....
返到酒店房, 已經開晒燈瞓, 電視都開埋.....
我成晚都半瞓半醒, 半夜扎醒, 電視熄左, 問個fd係咪佢熄, fd話5係, 跟住廁所不停有沖水聲....
最最最恐怖係, 我地住10幾樓, 而酒店房既窗係落地大玻璃, 開5到的, 但就好清楚聽到樓下不停播音樂, d聲好似唸經聲, 我嚇到即拍醒個fd問佢聽5聽到, 佢話佢聽到, 但都照瞓, 我係驚到5敢瞓.....
重要遇到個賤導遊, 安排間尾房比我同個fd, 頂佢

首頁

尾頁

跳至