自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Rita 發表於 18-7-25 17:58
16號多謝修哥,19號多謝陸永。多謝陸永呢段時間唔上FB,唔睇娛樂新聞,來入場支持自己。我地就大嗌『我地 ...

我都係睇呢一日,我都有份嗌我地都係。佢講句好感動,我自己覺得值了。之前時運高所有有關子華神的消息全封鎖模式。欣賞佢敢為陳xx發聲,尤其個句陳xx教識左香港人唔好出街整電腦,要親手攪掂個硬盤先可以安息呀。

水晶宮

2024年龍年勳章

康寶琦 發表於 18-7-28 08:49
我都係睇呢一日,我都有份嗌我地都係。佢講句好感動,我自己覺得值了。之前時運高所有有關子華神的消息全 ...

好感慨,爆人地私隱果個冇事,被爆的反而要向全世界道歉。
同意你講,值了!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

回覆樓主:

佢飲水嗰時啲音樂和觀眾的反應好正,佢話連阿媽都愛上咗睇佢飲水,半夜喺房行出嚟飲水都被畀阿媽僕
與智者為伍 與善者同行

水晶宮

2024年龍年勳章

堅媽 發表於 18-7-28 09:27
佢飲水嗰時啲音樂和觀眾的反應好正,佢話連阿媽都愛上咗睇佢飲水,半夜喺房行出嚟飲水都被畀阿媽僕 ...

由嘩眾取寵開始,飲水就成為表演之一,學子華話齋,佢飲水,唔係佢需要飲水,而係佢飲得型

大宅

Rita 發表於 18-7-25 17:51
我分別睇咗7月16日,7月19日。16號場,觀眾比較靜,所以齋聽子華講,頗正經。19號場觀眾活潑D。開頭觀眾拍 ...

我都有睇16 個場,見到影住男士同佢隔離女仔,有無影到jm 你呀

水晶宮

2024年龍年勳章

hellohappygirl 發表於 18-7-28 10:13
我都有睇16 個場,見到影住男士同佢隔離女仔,有無影到jm 你呀

我坐喺男士後兩行,唔係講笑,射燈射到正一正,我要用手擋住先睇到子華個樣,好靚仔

男爵府

Nicole-hui88 發表於 18-7-27 11:46
有啲人係趁墟,見咁多人搶票都唔好蝕底,可能佢連黃子華棟篤笑都未知係乜,難為啲忠實fans想睇都睇唔到:bad ...

原來係你

大宅

MagDog 發表於 18-7-27 09:49
關正傑唔識...即是你應該係80後。 唱歌好好聽,係建築師來的。讀St Paul Co Ed. 移民美國後顧嘉輝 ...

好似係則師,當年好似係俾工會話佢唱歌有辱則師既形象,所以一係選唱歌被踢出公會吊銷牌,一係做則師唔好再公開唱歌,結果佢選左做則師放棄哂娛樂圈,對上歐瑞強節目都有提到,話佢一話放棄,就真係斷清哂,同所有娛樂圈既人都斷哂聯絡。

水晶宮

2024年龍年勳章

Rita 發表於 18-7-28 10:16
我坐喺男士後兩行,唔係講笑,射燈射到正一正,我要用手擋住先睇到子華個樣,好靚仔 ...

https://www.facebook.com/dayowongoffical/videos/1376892975776904/

子華多謝陸永,我地有份嗌『我地都係呀!』

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有冇JM今晚睇尾場??睇完分享下有冇特別??

首頁

尾頁

跳至