自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

cattz288 發表於 23-8-6 21:45
點解一份cv睇得咁重要?無好好保護自己,好可憐

你初出黎做野個兩三年唔係怕人寫衰你嗎?
當然未去到甘變態性騷擾啦。但你當年比人壓榨個陣會敢出聲嗎?
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

侯爵府

回覆樓主:

個老母都好賤

支持報警,希望查清楚捉犯法既人入去坐,咪以為自己好威!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lemontea520 發表於 23-8-8 00:20
你初出黎做野個兩三年唔係怕人寫衰你嗎?
當然未去到甘變態性騷擾啦。但你當年比人壓榨個陣會敢出聲嗎?
...

咁短期既工可以寫幾衰呀?如果唔識保護自己,蝕底只有係自己!
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

非常易找
google寵物移民
多間分店
第一個搜尋結果
已經見到中環地址係01室的

女受害人暫未可討回公道
但個老闆曾經被捕及
做過被認人手續

對生意都有影相
呢個先係現眼報

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

睇咗相片
真係hands up樣

知其不可而為之- 做事不求結果如何,只追求過程及問心無愧.

珍珠宮

之前插左班女生成十版d人而家消失哂,又唔會講番公道說話。
幾個女生都報左警但一如好多 case 好難起訢
https://www.mytvsuper.com/tc/scoopplus/scoop/catch-up/7265181019598/%E6%9D%B1%E5%BC%B5%E7%84%A6%E9%BB%9E-%E8%80%81%E9%97%86%E5%80%9F%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E6%80%A7%E9%A8%B7%E6%93%BE%E5%A4%9A%E5%90%8D%E5%AF%A6%E7%BF%92%E7%94%9F-%E6%8B%89%E4%BD%8E%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E5%BC%B7%E5%90%BB%E4%BC%B8%E8%84%B7%E6%8B%96%E6%89%8B

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊