自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:頭先係街聽到有個家長同佢小朋友講

有無著校服?認唔認到邊間?我有小朋友讀幼稚園,我又大緊肚

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

教壞曬

珍珠宮

開心吸收勳章

小朋友出水荳都會唔舒服, 點解要返學, 呢個呀媽超衰格

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

There is a light at the end of the tunnel!

大宅

如果知邊間打去同學校講,水痘會傳染其他小朋友,佢有無常識,請問邊區?

翡翠宮

教壞細路

伯爵府

出水痘會傳染的,應該留家中隔離,呢個亞媽咁教小朋友,真離譜!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

自私鬼

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:老師問你話食咗海鮮,唔好話出水痘,如果唔

原帖由 Catcatlove 於 16-01-06 發表
老師問你話食咗海鮮,唔好話出水痘,如果唔係學校唔比你番...
勁自私囉!高度傳染架!如果其他同學屋企有bb/大肚媽媽就慘喇

首頁

尾頁

跳至