親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我打算+book+最平咋+$210++ +

原帖由 chickenwing2006 於 13-03-13 發表
我打算 book 最平咋 $210
請問你如住Sixty3 最平果兩間房210 or 240 可以住兩大兩小嗎?
Thanks!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+13-03-13

原帖由 vksophie 於 13-03-13 發表
請問你如住Sixty3 最平果兩間房210 or 240 可以住兩大兩小嗎?
Thanks!
我上年住最平既房都 ok ( 5 + 3 yrs old ) ,夠住架!不過今年阿囡已 6 years old , 剛同完美 book $210 , Vivian 話 hotel 可能要加床,希望唔水 la

男爵府

引用:Quote:原帖由+vksophie+於+13-03-13+發表請

原帖由 chickenwing2006 於 13-03-13 發表
我上年住最平既房都 ok ( 5 + 3 yrs old ) ,夠住架!不過今年阿囡已 6 years old , 剛同完美 book $210 , ...
ic我仲有一個11歲都要加床了,咁我唔取消Adoga果邊已訂嘅family room,仲諗住想呢邊平d tim

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+13-03-13

ic我仲有一個11歲都要加床了,咁我唔取消Adoga果邊已訂嘅family room,仲諗住想呢邊平d tim
:mo ...
Vivian\'s email :

瑪瑙宮

好媽媽勳章

:mo ...
十一我估一定要加床,我囡六未到七,打算到時博唔水加

洋房

我尋晚返左來喇 (今日返工==) 仙本拿好安全, Mabul Island超超超超正!!!! 考左個Open Water Diver, 可潛最深18米, lee個禮拜真係好難忘, 陽光與海灘, 同海龜一齊游水, 千萬條魚係頭頂的感覺, 朝早起身到處都係比堅尼索女, 識到好多唔同國家來的教練同旅客, 全部都超級nice! 夜晚又有live music同beer, 正到爆!!! 好在有去!, 香港人唔好太怕死喇!! (雖然我出發前都係) ,而家我知道去旅行到豁出去先最爽!

首頁

尾頁

跳至