時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

banbanmm 發表於 19-6-23 21:24
司法覆核一千萬? 亞投行幾多?係捐?講到咁大, 請提供數據。

由開初話ha admin有做fact-chec ...

講多一次,有懷疑請您自己上網查並指出錯處。

另外,如果覺得香港嘅司法覆核唔妥當而香港就係咁亦都唔會為您改變。你可以默默接受或移民到法治落後國家居住。

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

畀面勳章

WWT1234 發表於 19-6-23 21:39
講多一次,有懷疑請您自己上網查並指出錯處。

另外,如果覺得香港嘅司法覆核唔妥當而香港就係咁亦都唔會 ...

再同你講都冇意思。 顧住笑人, 錯咗又唔認, 仲係不停拋。
非法禁錮不違反法治?

公爵府

banbanmm 發表於 19-6-23 21:48
再同你講都冇意思。 顧住笑人, 錯咗又唔認, 仲係不停拋。
非法禁錮不違反法治?
:gdb ...

其實,您自己一直話人哋唔啱但係又冇証據指出錯處,我㸃幫您呢?

另外,星期五晚有人犯咗法嘅咪拘捕佢哋囉,您真係唔使替人擔心亦都唔到您擔心喎。

Sweet dreams.
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

禁止訪問

大宅

piv 發表於 19-6-22 08:31
支持香港警隊

唔知樓上有冇人post過?太多頁喇無睇晒。

與警同行,一齊接力撐警隊
https://relay.safeguardhongkong.hk/?from=groupmessage&isappinstalled=0&fbclid=IwAR3DzaY4t4pEtiwHH1RpJMWczxRdFV1pOqNEThJwj1ythVjYMIIKQ-RgoD8#.XQuRfRShnEr.whatsapp

公爵府

WWT1234 發表於 19-6-23 14:17
我(我哋-另外幾個forums)係相信HA secret 嘅前線醫院員工同前線救護車員工所講一齊。你覺得謬論,你可以 ...

一早講唔見,就一早散? 你肯定?

公爵府

piv 發表於 19-6-24 07:01
一早講唔見,就一早散? 你肯定?

今日可以更加肯定啦,

人哋都話唔見仲等黎做乜喎。

伯爵府

rot99090 發表於 19-6-22 08:24
支持警察,頂住呀

呢班打著學生,小孩子,BB旗號,

呢班人根本無規劃自己未來生活或應該做乜,佢地似一班沉迷網絡世界嘅人,對社會毫無貢獻,最慘係將來要養埋佢地!

水晶宮

ngokwan 發表於 19-6-22 08:19
明白辛苦你了,香港靠你們守護著,加油

如果冇警察…

https://www.facebook.com/2136822073313759/videos/334996870732758/

首頁

尾頁

跳至