自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:我現在很知足了,自人大了就開始明白,特別

原帖由 bbhappy2009 於 14-01-05 發表
我現在很知足了,自人大了就開始明白,特別經歷某些野就更深深知道。
Me too

大宅

回覆:有幾多jm知足?

多啲珍惜現狀、少啲同人比較…所以我知足

水晶宮

知足,有老公有仔有女有樓有份穩定職業。

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:多啲珍惜現狀、少啲同人比較…所以我知足 +

原帖由 Hikosen 於 14-02-01 發表
多啲珍惜現狀、少啲同人比較…所以我知足

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:知足,有老公有仔有女有樓有份穩定職業。

原帖由 diong 於 14-02-01 發表
知足,有老公有仔有女有樓有份穩定職業。

珊瑚宮

回覆:有幾多jm知足?

我知足、感恩!

公爵府

畀面勳章

引用:我以前唔識+成日埋怨身邊既人同唔開心+自從

原帖由 carmenyan206 於 14-01-04 發表
我以前唔識 成日埋怨身邊既人同唔開心 自從係街執左隻狗同生左阿仔之後我覺得我知足 宜家生活得幾開心:funn ...
不嬲都知

男爵府

BK Milk勳章

引用:我呀+雖然老公唔係搵好多,但係老公叫我可

原帖由 芷柔 於 14-01-04 發表
我呀 雖然老公唔係搵好多,但係老公叫我可以唔使反工,隨我鍾意,悶就搵pt做或者同朋友仔去下旅行, ...
你好幸福啊!

通常有經歷的人更懂知足,比較容易快樂!可能就是先苦後甜的成效!

我都曾經比人追租搵埋唔夠食,宜家生活穩定已好滿足!

子爵府

引用:Quote:原帖由+芷柔+於+14-01-04+發表我呀+

原帖由 BB豬Mami 於 14-02-01 發表
你好幸福啊!

通常有經歷的人更懂知足,比較容易快樂!可能就是先苦後甜的成效!
😊😊 曾是天崖淪落人 ,即使幾痛都沒所謂勒,因為都已經成為過去, 唔求大富大貴,但求生活安穩,家人身體健康,唔憂2餐 ,你都一樣好幸福呀 祝馬年繼續步步高陞

子爵府

引用:我以前唔識+成日埋怨身邊既人同唔開心+自從

原帖由 carmenyan206 於 14-01-04 發表
我以前唔識 成日埋怨身邊既人同唔開心 自從係街執左隻狗同生左阿仔之後我覺得我知足 宜家生活得幾開心:funn ...
狗狗同小朋友都愛你

首頁

尾頁

跳至