自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:將來你地會唔會幫仔女湊孫?why?

我會睇情況,好難講

男爵府

會幫,搵食艱難

男爵府

我會,我唔想d 仔女咁辛苦。自己無人幫,唔想自己的仔女一樣咁慘,希望仔女可以過得好些。

伯爵府

若許可,会!是福氣,是缘份

公爵府

如果需要我一定會。等後生可以安心揾食。但又咁講,你想仔新抱未必比。女人同女人相處,除左母女,通常都一個煩字。大家想法唔同,更何況果個係仔女,平時得閒比我見下都好架啦!唔敢咁大期望。

子爵府

仔女開到聲,間中幫到都會幫,認住要我湊就咪搞,亞女生B其實我係幾想湊,但亞仔的B我就費事搞了,睇下到時同新抱關係點啦,費事我勞氣勞力之後仲要比人上BK唱"奶奶唔識湊B"。
不過亞女生完,我一定會幫亞女坐月,新抱坐月就等人地亞媽去服侍啦,始終關係都冇咁親密,做唔啱佢心意又上BK呻奶奶服侍不周到。

侯爵府

好媽媽勳章

最好唔使

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

NO

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

會, 因為宜家兩個囡, 婆婆幫咗我好多, 好明白宜家既苦況, 將來有能力我一定會幫返自己個囡

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

幫手可以。俾我湊就No La

子爵府

2018復活節勳章

幫下手可以,主力就多數吾得,自己既體力應該支持吾到,同都好想可以周圍行下。

Monkey媽媽

首頁

尾頁

跳至