時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由 agnesbee 於 15-03-11 發表我

原帖由 opart 於 15-03-11 發表
部分認同你
直情照妳意思講啦,欺負婦孺同老人家為香港貢獻奮鬥嘅青年無錯,啱唔啱聽

男爵府

引用:Quote:原帖由 opart 於 15-03-11 發表部分

原帖由 agnesbee 於 15-03-11 發表
直情照妳意思講啦,欺負婦孺同老人家為香港貢獻奮鬥嘅青年無錯,啱唔啱聽

...
嘩,好叻呀你,人地意思係點你都知,幻想力豐富

伯爵府

引用:Quote:原帖由 agnesbee 於 15-03-11 發表直

原帖由 opart 於 15-03-11 發表
嘩,好叻呀你,人地意思係點你都知,幻想力豐富
妳依家又唔認啦,妳真係將自己嘅特點表露無遺

男爵府

引用:Quote:原帖由 opart 於 15-03-11 發表嘩,

原帖由 agnesbee 於 15-03-11 發表
妳依家又唔認啦,妳真係將自己嘅特點表露無遺
你慢慢表露你嘅特點,我就係茶楼歎下特點先

伯爵府

引用:Quote:原帖由 agnesbee 於 15-03-11 發表妳

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

所有錯版熱門時事及政治討論主題,會被移往時政擂台,包括任何離題而演變成討論時政的主題,管理團隊擁有移動主題的最終決定權,國民不得異議。屢次刻意發表錯版時政主題,可被警告或封戶。

所有時政主題都受到基本版規及時政擂台版規所規管,包括本主題,以上參與錯版討論的國民敬請留意,一旦留言,表示已了解及同意遵守時政擂台版規,日後如發生任何糾紛或發現違規行為,不得以原帖是發表於時政擂台以外之版塊,作為辯解理由。

首頁

尾頁

跳至