想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 szszwa 於 10-12-27 11:58 發表

我又係"check又唔係bingo, 但又冇M黎".上個月20號黎...前日驗多次捧捧過左5分鐘先出多條好淺,睇過之前d post話耐左出條淺既唔算bingo...唯有一路等..

5分鐘之後應該都可以ga~一係搵一日再check過啦~

子爵府

原帖由 szszwa 於 10-12-27 12:02 發表

me2..成個聖誕都過得好大壓力T.T
驗又唔BINGO,M都唔肯黎, 我第一個月開始造人就咁煩了...

我講得唔清楚,我係冇bingo巳經m come左呀~努力呀,終有一日一定bingo..

大宅

畀面勳章

原帖由 vivianbabywai 於 10-12-27 12:32 發表

我講得唔清楚,我係冇bingo巳經m come左呀~努力呀,終有一日一定bingo..

加油~努力~!!

我岩岩驗多次睇左說明書話係5分鐘睇結果,係一深一好淺好淺...去醫生度又驚驗唔出...睇黎又要繼續忐忑不安了

公爵府

原帖由 vivianbabywai 於 10-12-27 11:51 發表

你會唔會遲排卵呀?所以仲未check到呀,如果係不如去驗血啦~準確d嫁~

我book左12月31日去睇醫生啦, 都唔知咩事, 今日仲未黎M, 如果我同醫生講咁樣既情況,佢係咪會幫我照超聲波先, 照過唔到先幫我驗血呀??? 其實我一開始可唔可叫佢幫我驗血先呢....咁樣會快D知呀ma.....
唉...好煩呀...好擔心呀都唔知咩事!!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

好似有希望喎!!!!
KEEP住CHECK!!!! 如果一次比一次深色就應該係有左,再唔信可以用CLEARBLUE, 再唔係就抽血!!!

原帖由 szszwa 於 10-12-27 12:52 發表

加油~努力~!!

我岩岩驗多次睇左說明書話係5分鐘睇結果,係一深一好淺好淺...去醫生度又驚驗唔出...睇黎又要繼續忐忑不安了

公爵府

其實係咪有機會, 會成個月都唔排卵?? 有時會兩個月先排卵?? 我懷疑自己係咪12月20日先排卵...因為20號果日我check過紅D, 係有兩條線, 下面條線有40-50%深色架.....

子爵府

原帖由 szszwa 於 10-12-27 12:52 發表

加油~努力~!!

如果係既話,不如去e生到check真d啦~
add oil~

子爵府

原帖由 pp_pp1021 於 10-12-27 14:20 發表

我book左12月31日去睇醫生啦, 都唔知咩事, 今日仲未黎M, 如果我同醫生講咁樣既情況,佢係咪會幫我照超聲波先, 照過唔到先幫我驗血呀??? 其實我一開始可唔可叫佢幫我驗血先呢....咁樣會快D知呀ma.....
唉...好煩呀.. ...

加油呀,希望你收到份大禮,祝bingo!!
我唸你同佢講你既情況,我估佢可能幫你照超聲波先,如果照唔到,可能佢會幫你驗血~

大宅

畀面勳章

原帖由 Anna_cctc 於 10-12-27 20:39 發表
好似有希望喎!!!!
KEEP住CHECK!!!! 如果一次比一次深色就應該係有左,再唔信可以用CLEARBLUE, 再唔係就抽血!!!

尋日去左診所再CHECK,醫生出左懷孕証明,但出黎都係一深一淺,佢話過兩日自己再驗睇下有冇再深D, 我諗咁樣都9成啦呱.............!

大宅

畀面勳章

原帖由 vivianbabywai 於 10-12-28 14:21 發表

如果係既話,不如去e生到check真d啦~
add oil~

診所出左懷孕証明,但仲係一深一淺,叫我可以自己再驗.....下星期約左婦產科去照一照...個心仲未定哂,又要等幾日了

複式洋房

原帖由 vivianbabywai 於 10-12-24 16:24 發表

我都有睇過張醫生,我都係好唔中意佢d態度~
所以之後我轉睇男醫生好過睇女醫生...
張醫生同我講男人只會比個病同比個肚你,冇野好ga~
我聽完之後唔識比反應佢囉。
你仲係痕痕地既話,要快快去睇醫生呀~
take care ar~
...

我依家呢個都係女e生.. 不過好過張e生多多聲囉 :;pppp:
我放假前去左睇e生.. e生check過話我都幾嚴重...
(好彩我放假前拿拿聲去睇).... 放假食左幾日藥.. 依家好返lu~
今日day12.... 等緊紅d深粗...

二人世界... 也可以天長地久~~

首頁

尾頁

跳至