跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

俾我再晒下啦.

自有1次, 唔知做咩, 出完街返來突然發泠, 大熱天時著多件長衫, 發高燒39.4度, 喉嚨勁痛, 全身骨好似火咁燒, 心諗, 今次衰左, 病得幾重下, 聽日看醫生啦. 真係頂唔順, 黃昏時叫工人幫我拈下, 她就幫我拈, 總話擦的萬金油好的, 我已病到七彩, 咁就由她話事. 她好認真係按完, 我叫好啦, 她總話按埋個邊... 之後晚上大交瞓,第日起身的燒退晒, 喉嚨有的的痛, 跟住好返晒, 唔晒看dr...
我同老公講, 好神奇wor, 的病菌到此一遊又走左, 尋日吓c我..
咁諗下, 唔知工人的按摩可能都有幫助瓜, 起碼我舒服先啦...

尋晚又係, 唔知點呢幾日係咪食"zai"左, 天氣又熱,個肚好唔舒服, 全身唔聚財咁, 咪叫工人攞萬金油, 想自己擦下個肚啦, 點知她話幫我按摩, 咁好啦, 哇, 可能我的斤骨扯住晒, 她一按到的部位, 我成個痛到生蝦咁又叫又跳, 我忍唔住笑, 她又笑...十幾分鐘到叫她停, 唔好意思要按咁耐, 她話再按多次個邊, 之後又叫我反轉按下個肚, 我乖乖咁打開個肚皮俾她按埋, 大概按左3~40分鐘瓜....好舒服... 我上左引tim....她話她日日都幫她老公按摩架...
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

別墅

Hi 各位靚媽,

Rosan, did you check e-mail?
芷殷只返了幾個月學, 就取得品行獎, 好叻!真係小淑女也!

琳琳跟哥哥學, 好粗魯, 會打人!:lol:

忽然想起, 我也可以跟大家分享喜悅, 琳琳被挑選登在新雜誌 'JAM' 內頁,名為小小model, 千多人參加, 有近百名入圍者,嘻.......可能只是宣傳目的, 並非真models!
事緣有日帶3小豬去海港城反斗城, 剛見有個promotion做小小
model選舉, 只是排隊拍一、兩張相,獲選與否都會via e-mail收到張相, 玩玩無妨, 但琳琳及孖哥哥剛在車上睡醒,所以表情呆呆, 過程流水作業不等待。好多月後才收到3張相, 亦無通知入選與否, 我八卦想看看'入選佳麗', 卻驚見 琳琳 玉照, 孖哥落選, 真是意外驚喜!

Strawberrys, did you get my e-mail? I have the same feeling with
you, so I have an idea as follows:
暑假大家有冇興趣一見? 大家飲餐茶, 之後俾小孩到 playroom玩下? 有興趣仲可以留下游水(室內泳池)

地點: 嘉湖鄉村俱樂部
交通: 輕鐵--銀座站; 上水, 沙田都有車到, 其他路線稍後可個別向我查詢
時間: 約下午1:00
日期: This weekend, vote 多人的日期, 4個家庭成行

3/8(Fri)--
lalalam (2大3小)

4/8(Sat)--
lalalam (2大3小)
jilljojo (2大2小)

5/8(Sun)-- 比較busy, not recommended

有其他意見可提出!
Pls. P.M. me your mobile phone if you will attend

公爵府

2023年兔年勳章

lalalam,

I didn't received your email. Please check PM for my email address.

I will not be available on these days. Maybe we join next time la!
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

大宅

啱看左啦, 琳琳成日上鏡:) 靚女一名.
而家天氣好熱, 懶都我唔想郁, 唔想出街.

原文章由 lalalam 於 07-7-31 03:27 發表
Hi 各位靚媽,

Rosan, did you check e-mail?
芷殷只返了幾個月學, 就取得品行獎, 好叻!真係小淑女也!

琳琳跟哥哥學, 好粗魯, 會打人!:lol:

忽然想起, 我也可以跟大家分享喜悅, 琳琳被挑選登在新雜 ...

看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

大宅

ROSAN,

聽你既分享, 飲得杯落喇;
你今次請到個好工人外, 重"坑"番買部OSIM按摩機喇!
冧曬喇!

公爵府

lalalam,
凳你高興, 琳琳真係好靚女, 你又做星媽啦 有冇諗過第日比唔比佢參加香港小姐呀 :mrgreen: 佢一定唔係豬扒港姐

sat 我要返工呀, 黎唔到呢

rosan,
你又真係幾正喎, 羡慕 c 人啦 crystal 又講得岩啵, 你又慳返部 osim

你工人都幾捱得喎, 3-40 分鐘好耐呢, 手都軟
[/url]

大宅

crystal, 蝦蝦,

係呀, 我都同自己講osim都唔晒買.
前日她又問我按完好的未, 我話你個次同我按完, 哇痛到我c(出去俾人按都一樣咁痛), 而家全身傷晒咁, 她話咁一陣再同我按啦...
我咪當然好啦, 她按到頭某的部位, 好舒緩呀, 可惜阿b係處攪攪陣, 按左一陣我叫收工...

看得出她係好用心去做架, 只係看她煮的餸, 排到好靚, 好似出邊酒樓咁, 連我一見都哇左一聲, 當然, 味道總需要時間...有時她又整下小食lor...

尋日她生日, 我送左2件新衫, 同埋的發夾俾她, 她好開心啦...
其實我唔想對她太好住, 以前個工人我第1次送左4件新衫,2件褲... 我覺得舊工人年紀大的, 有機心, 古惑的, 呢個純的同埋開朗的 (相差10年)...

anyway, 我而家真係好嘆啦, 係屋企無嘢做, 有時間就彈下琴(我自己玩耍), 而家連餸單都唔諗, 俾她買餸攪掂, 有好的工人真係好正, 我好感恩, 好lucky. 希望她好好保持水準...

crystal,

呢排咁少上來 ?

ring,

邊處有的數字歌譜買呀 ?

大宅

lalalam,

琳琳真係靚女,對眼又圓又大,真係幸死oo!
今次我唔黎喇.....因為真係好熱! 學Rosan咁講,真係懶出街!
我稔都要秋涼天大家先有mood玩咯!(may be!)hehe......

Rosan,

係la.....真係慳唔少播!人力按摩機咁正!:)

[ 本文章最後由 ringmike 於 07-8-2 20:24 編輯 ]

大宅

lalalam,
唔好意思呀, 嗰幾個日子我都唔得閒呀!

rosan,
係呀, 啲排少咗上bk, 因為每日都要出去陪我老豆, 所以加埋睇住個股市後都無時間上嚟吹水~~~
你話工人乜都凸,我就話凸唔緊要, 最緊要"得", 聽你既分享, 真係唔洗買osim之外, 重唔洗上深圳/香港做massage

[ 本文章最後由 HAPPY-BABY 於 07-8-2 23:15 編輯 ]

別墅

Hi all,

好耐冇見, 做咗大懶蛇, 好少上網同上bk, 加上bk轉晒版面, 睇唔慣. 試過寫咗一堆野, 但竟然post唔到, 仲hang埋機, 所以更加冇心機post msg...

lalalam:

我都好想趁暑假同大家聚聚 (遲d番學就會好忙), 不過阿囝星期五 同六都有學番, 所以黎唔到, sorry! 下次再見!

別墅

Hi, 蝦蝦, Rosan, Mary, Happy, Ring and others,

噢!大家都來唔到, 攪唔成......雖然有d失望
唯有下次見law! :tongue:

Rosan,

你的新工人咁正,真係唔錯!菲or印?會講廣東話嗎?
不過,新來係會緊張d,人地話:做得耐就成精;我個工人還有半年不到就第三份約,要俾長期服務金,人當然有長有短,我都唸緊續唔續!

蝦蝦,
唔好俾咁大頂高帽給'琳琳',「小時了了、大未必佳」我見好多
cases都係--小時醜小鴨,大時美天鵝;所以琳琳大個反而.....好難講!
係呢, BK新版點樣check返曾發表/回應的文章呢?以前只要'觀看帳戶'就一目了然,依家我click來click去都找不到??-(
另,讀'私人訊息'係咁不停彈出來,好煩, any solutions?
Pls Help!

公爵府

rebecca,
我平時有時會帶蝦仔去游水架, 剛剛果個 sun 去左天水圍游池, d 水深好岩佢地玩, 不過過左 14:30 時就好多人. 佢已開始識踩水游過黎啦, 好開心

至於 post 方面, pm 就一定要迫你睇左先, 所以成日彈出黎, 呢個網係 free 嘛, 唔係迫你地睇廣告點得呢? 要 delete, 就去收件箱, tick 左想 delete 既 msg, 跟住按下提交.

check post, 而家無得 check lu
[/url]

別墅

蝦蝦,
Thank you! 原來無得check post, 真係好唔方便wo!

再求救高人, 我寫左一大篇, 發表後唔見左一大截, 多次編輯, 仍只見頭三行, 其他文字不但篜發左, 再click前一頁都唔見左, 兩次

別墅

又係咁! 我分2次post.....多次編輯, 仍只見頭三行, 其他文字不但篜發左, 再click前一頁都唔見左, 兩次

別墅

AGAIN! .....兩次

別墅

蝦蝦,
Thank you! 原來無得check post, 真係好唔方便wo!

再求救高人, 我寫左一大篇, 發表後唔見左一大截, 多次編輯, 仍只見頭三行, 其他文字不但篜發左, click前一頁都唔見左, 兩次係咁! 好激氣!
Do you know Any Reasons?

原來TSW泳池都好玩,
我住左咁耐都未去過, 今年
想去試下!
蝦仔又幾叻! 大隻真係好力d!

----still not working properly.I tried to copy bit by bit from other
Word file.

[ 本文章最後由 lalalam 於 07-8-6 14:27 編輯 ]

別墅

我都試過, 寫完一輪, 按send, 但竟然冇晒, 激c人!!!

新版好似仲衰過舊版, 真抵打!!!

公爵府

其實我都試過得半截, 暫時都唔知點解, 或者可以試下按 "恢複數據" o係 發表回覆上面果行.
[/url]

公爵府

rebecca,
我覺得 tsw 泳池唔錯, 幾好玩, 你可以去試下 不過我同蝦仔應該唔游住喇, 農曆 7 月到呢
[/url]

大宅

bk 個新版好多嘢但好唔方便, 好似我想copy的字, right click都唔得..?-(
upload相又唔得, 攪到無mood上來.

首頁
12345...9

尾頁

跳至