自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

回覆:正啊! 日本昭和麵粉$12-KG, 仲平過數字屋

你地好勁

象牙宮

^^HIN_HIN^^ 發表於 14-4-9 15:36
公司同事訂開,我要咗一包$310,金象$208, 乾d keep唔得耐。你好似葵涌荃灣區,我明天落荃灣,送一包你 ...
唔洗咁客氣呀 !
我係元朗架, 不過成日都去荃灣葵涌既!
但明天唔得閒呀 ! 不過都好多謝你咁有我心呀 !

因為我見荃豐9 樓有金象見d 人買好多咁, 所以考慮試,但如果你咁講都係唔試住啦!

因為我有時會出濕疹知道真係好辛苦架!
有好野就分享下, 幫到你仔仔就好啦!

大宅

引用:Quote:原帖由+mercurycc+於+14-04-09+發表

原帖由 ^^HIN_HIN^^ 於 14-04-09 發表
公司同事訂開,我要咗一包$310,金象$208, 乾d keep唔得耐。你好似葵涌荃灣區,我明天落荃灣,送一包你 ...
邊度訂皇后粉,我都想自己訂,可以pm 資料比我嗎?

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:喺代理買25k都係$260定$280之嘛,呢隻粉

原帖由 ^^HIN_HIN^^ 於 14-04-08 發表
喺代理買25k都係$260定$280之嘛,呢隻粉麻麻,皇后粉正。
我用過皇后同鷹粉,鷹粉仲正不過貴,我宜家返唔到轉頭

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

flc530 發表於 14-4-9 18:07
邊度訂皇后粉,我都想自己訂,可以pm 資料比我嗎?
http://mrscrispy.com.hk/food02.html

我同事訂架, 要幾包先送, 我見呢到有, 貴$10

flc530  Thx  發表於 14-4-10 14:20

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

dasy 發表於 14-4-9 16:18
白馬見group 個個人一訂要訂好多,仲要係直接空運來香港,皇后粉等我用完金帆再試下

...
http://mrscrispy.com.hk/food02.html
係咪金帆船? 呢度有, 好好好貴呀, 正唔正? 試過白馬未? 要幾錢包? 皇后呢, 你試一機就知正.

細BB  呢度貴呀!我係fb團平d  發表於 14-4-9 21:16

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

mercurycc 發表於 14-4-9 17:05
唔洗咁客氣呀 !
但明天唔得閒呀 ! 不過都好多謝你咁有我 ...
唔知你, 總知有好嘢一定留俾你試吓, 下次再去荃灣早一日話你知, 如果你去葵芳就PM我, 我喺青衣去葵芳好快.

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

細BB 發表於 14-4-9 18:16
咩叫鷹粉? 介紹下吖, 我search唔到嘅?

象牙宮

引用:Quote:mercurycc+發表於+14-4-9+17:05+唔洗

唔知你, 總知有好嘢一定留俾你試吓, 下次再去荃灣早一日話你知, 如果你去葵芳就PM我, 我喺青衣去葵芳好快. ...

咁麻煩你,我唔好意思架!
你唔好客氣啦!
我娘家都係青衣長康!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

^^HIN_HIN^^ 發表於 14-4-9 20:17
係咪金帆船? 呢度有, 好好好貴呀, 正唔正? 試過白馬未? 要 ...

金帆船我都係買散裝試呀~~

白馬未試呀....白馬好難買到散裝..一訂要訂25KG...幾包~

象牙宮

引用:Quote:^^HIN_HIN^^+發表於+14-4-9+20:17+ht

原帖由 dasy 於 14-04-09 發表
金帆船我都係買散裝試呀~~

白馬未試呀....白馬好難買到散裝..一訂要訂25KG...幾包~ ...
我用開日清,你有無用過,比較過邊隻好呀?

侯爵府

引用:Quote:細BB 發表於 14-4-9 18:16 我用過皇

咩叫鷹粉? 介紹下吖, 我search唔到嘅?
http://goods.ruten.com.tw/item/show?21303279824528

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+dasy+於+14-04-09+發表金帆船

原帖由 mercurycc 於 14-04-09 發表
我用開日清,你有無用過,比較過邊隻好呀?
日清都有用過,但我覺得日清焗出來包包軟,但無咩香味,金帆就焗出來都軟同較有香味

象牙宮

引用:Quote:原帖由+mercurycc+於+14-04-09+發表

原帖由 dasy 於 14-04-09 發表
日清都有用過,但我覺得日清焗出來包包軟,但無咩香味,金帆就焗出來都軟同較有香味

...
係!我又要買來試下先.thx

子爵府

細BB 發表於 14-4-9 18:16

請問點join fb 團,我都想訂皇后粉,謝謝

男爵府

麻麻。我用完25kg 之後用返韓粉了

大宅

引用:Quote:^^HIN_HIN^^ 發表於 14-4-9 15:36 公

原帖由 mercurycc 於 14-04-09 發表
唔洗咁客氣呀 !
但明天唔得閒呀 ! 不過都好多謝你咁有我 ...
請問用什麼可以醫濕疹?我仔仔這幾天出得好勁,幫幫忙!謝謝!

侯爵府

引用:Quote:原帖由+^^HIN_HIN^^+於+14-04-09+發

原帖由 細BB 於 14-04-09 發表
http://goods.ruten.com.tw/item/show?21303279824528
咁鷹粉,金船同皇后,邊隻較好?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+^^HIN_HIN^^+於+14-04-09+發

原帖由 細BB 於 14-04-09 發表
細bb,邊度團粉平呀?thanks!!

侯爵府

引用:Quote:原帖由 細BB 於 14-04-09 發表http:/

原帖由 songsongyeah 於 14-04-10 發表
咁鷹粉,金船同皇后,邊隻較好?
金凡船我未用過,下次會試下,鷹牌同皇后就鹰牌正,不過貴

首頁

尾頁

跳至