自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

引用:已經化膿有臭味都唔睇醫生,+拖得一時三刻⋯

原帖由 caryfox 於 14-04-16 發表
已經化膿有臭味都唔睇醫生,
拖得一時三刻⋯⋯食止痛藥⋯⋯就算數⋯⋯唔得㗎⋯⋯
比你咁講,我好驚喎,過埋今晚,明天決定thx

男爵府

畀面勳章

引用:一定要睇醫生喎。唔係嚇你,細菌有機會經口

原帖由 petitsomeone 於 14-04-16 發表
一定要睇醫生喎。

唔係嚇你,細菌有機會經口腔入心臟入血的。
thx

珍珠宮

回覆:腫痛!請教我方法!

我早排左邊下顎都先試過
不過冇你咁嚴重,冇含膿~但都持續左幾日!腫到只可以單邊食野甚至冇胃口、夜晚訓覺都痛醒、野都唔想講~甚至乎連左邊喉嚨都有d 痛,正宗苦不堪言!期間我試過用鹽水,鹹到乸但都舒緩唔到~最後係一直keep住食止痛藥同用牙膏多擦患處,前後四、五日就自動消腫無事
發炎期間我摸到左邊面有粒野(以前發炎都試過摸到),唔知咩黎?但好番後就自動消失埋

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

有膿一定要睇醫生!牙齒係頭腦、好近個腦,有咩事可能會變大問題,唔好拖!快啲去睇!

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

睇醫生啦,發炎喎

水晶宮

已有膿,就要盡快睇醫生.
其實,唔會撞一下就發炎架.應該係口腔太多菌.
等今次好番之後,勤D用漱口水啦.

男爵府

畀面勳章

回覆:Babydevil666 的帖子

唔該哂各位jm們,我決定去see doctor,and今次好番後我會脫咗隻大牙,廢事煩,因為佢真係時常發炎,好煩

公爵府

有朧都唔食藥個口咪好臭

首頁

尾頁

跳至