網購天地

跳至

首頁
12345...16

尾頁

別墅

回覆:beeechan 的帖子

買左p記, 到左sf 末去攞 yeah!

大宅

sumsummak 發表於 14-9-26 15:55
買左p記, 到左sf 末去攞 yeah!

其實我樓上講左麵包機

但收貨先係最緊要!!

子爵府

beeechan 發表於 14-9-26 15:18
呢間, 發圓通去轉運倉, 你問下

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.9.44.iEQeOs&id=40141104340 ...
THX. 原來係賣家唔識國際轉運,諗住係發順豐or香港,所以唔肯發。解釋咗好耐都唔明,最後直接話發深圳,先成交。

大宅

星仔媽媽 發表於 14-9-26 17:34
THX. 原來係賣家唔識國際轉運,諗住係發順豐or香港,所以唔肯發。解釋咗好耐都唔明,最後直接話發深圳,先 ...

佢地版面可能睇唔到轉運香港的地址, 只見到轉運倉嘅地址
基本上有得揀國際轉運的我唔會再特別問賣家, 廢事佢混亂; 只會問sf 寄唔寄得來香港

子爵府

beeechan 發表於 14-9-26 17:42
佢地版面可能睇唔到轉運香港的地址, 只見到轉運倉嘅地址
基本上有得揀國際轉運的我唔會再特別問賣家, 廢 ...
問佢有冇現貨,賣家問發邊,我答咗,以後唔會咁蠢

男爵府

發深圳,自取 ?

象牙宮

sumsummak 發表於 14-9-23 21:30
想淘松下(panasonic)洗碗機,請問用順豐發香港是否合法,因最近關口嚴打水貨,我又吾識到底香港進口大陸電 ...

冇用工人, 買部洗豌机都唔错.

无需安装;独家1年包换、2年保修, 低碳环保节能,无需添加洗碗粉;

searching : 洗碗机.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

想問運費+機價要幾錢?好唔好用,我都想買番部!THX

子爵府

引用:Quote:sumsummak 發表於 14-9-23 21:30 想

原帖由 333s 於 14-09-27 發表
冇用工人, 買部洗豌机都唔错.

无需安装;独家1年包换、2年保修, 低碳环保节能,无需添加洗碗粉;
link pls

333s  search 洗碗机, 銷售量,.  發表於 14-9-28 09:02

大宅

畀面勳章

回覆:想淘松下panasonic洗碗機合法嗎?

我都好想買,因為安裝好容易,但一諗起如要維修漏水咁唔知點好,運埋落嚟都3仟幾蚊

象牙宮

dlp38 發表於 14-9-28 00:51
我都好想買,因為安裝好容易,但一諗起如要維修漏水咁唔知點好,運埋落嚟都3仟幾蚊..

人人都我只吃飯, 不洗碗.... hahaha
易安裝/ 不要安裝 最好.

洗碗 最討厭是 洗廚房 : 洗炉. 抽氣扇. 油煙机.
湯鍋, 炒菜鍋, 大大件.

大家 知唔知 易清洗 + 不沾油 平靚正....

用洗碗 不沾油
1. 絲瓜絡 絲瓜瓤 洗碗不沾油 洗澡 搓澡巾 沐浴球 清潔 抹布
2. 竹纖維 洗碗巾|不沾油洗碗布|免洗潔精 抹布
3. 竹纖維 不沾油 清潔布

家品里... 進行"包裝" ... 身價升千倍.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

bobo620 發表於 14-9-28 00:31
link pls

搜 : 洗碗機 家用
市場價 二千左右

http://s.taobao.com/search?spm=a230r.1.8.3.6FagY3&sort=sale-desc&initiative_id=staobaoz_20140928&tab=all&q=%CF%B4%CD%EB%BB%FA+%BC%D2%D3%C3+%D0%A1%D0%CD&suggest=0_3&stats_click=search_radio_all%253A1#J_relative

理性討論交流者。

複式洋房

我訂了 PANASONIC 果部, 深圳到香港運費 CNY250... 仲未收貨..
本來都想買西門子, 但佢SIZE 比較濶, 內籠比 PANASONIC 細, 所以, 都係買
PANASONIC

複式洋房

洗幾隻碗真係咁難?
定係依家D人懶到出汁???

複式洋房

係呀, 我得兩個人, 有請鐘點, 但唔係日日黎,

有位, 又唔貴.... 咪買黎玩吓.....

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:我訂了+PANASONIC+果部,+深圳到香港運費+CN

原帖由 little_st 於 15-01-20 發表
我訂了 PANASONIC 果部, 深圳到香港運費 CNY250... 仲未收貨..
本來都想買西門子, 但佢SIZE 比較濶, 內籠 ...
用後請分享

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+dlp38+於+14-09-25+發表想請

原帖由 二小姐 於 14-09-26 發表
我自己安裝,好似裝洗衣機咁,好方便,齊料15分鐘攪得掂
請問你新部機用後如何可以分享吓嗎?

禁止訪問

回覆:想淘松下panasonic洗碗機合法嗎?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:little_st 的帖子

有興趣,好用嗎,請分享

大宅

引用:Quote:原帖由 little_st 於 15-01-20 發表

原帖由 stella816 於 15-01-20 發表
用後請分享
想問插鬚是否兩腳? 安全嗎?

Lilypie Baby Ticker

首頁
12345...16

尾頁

跳至