自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

大廚勳章

回覆:morganBB 的帖子

多謝資料
每樣野都不能過量。
食車厘子補鐵質,好過食豬潤,起馬唔高膽固醇先

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

禁止訪問

回覆:醫道:慎食車厘子

男爵府

明白

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 morganBB 的帖子

我熱底, 過去一星期同囝囝KO一箱唔怪得呢個星期訓訓下會熱醒

大宅

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Thx

水晶宮

我唔覺得價廉物美

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

有貴有平

大宅

引用:Quote:pandamother+發表於+15-1-27+11:18+

原帖由 ecling 於 15-01-27 發表
所以,都唔知信邊個
我c6上次急性痛風,膝頭腫左,睇醫生之外,仲買左厘子汁比佢不停飲,又真係比之前快消腫,唔知關唔關事呢

男爵府

引用:回覆+morganBB+的帖子我熱底,+過去一星期同

原帖由 嵐嵐雲妮 於 15-01-27 發表
回覆 morganBB 的帖子

我熱底, 過去一星期同囝囝KO一箱唔怪得呢個星期訓訓下會熱醒
咁今個星期確實係熱左。。

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

thanks for sharing

侯爵府

DHA勳章

一直都少食車厘子

侯爵府

環保接龍勳章

補血呀..
補野都係燥熱D.
小吃多滋味啦.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

謝謝

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

謝謝!注意食量就無問題!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:轉貼分享「車厘子」又名「美容果」近日大做

原帖由 morganBB 於 15-01-27 發表
轉貼分享

「車厘子」又名「美容果」近日大做,由於價廉物美,美味有益,對於女性來說,還能起到美容和預防 ...
d人又話痛風食車里子可解?

男爵府

BK Milk勳章

多謝分享~

水晶宮

樣樣都要適可而止, 每日食10粒8粒同一日食一箱半箱對身體已經有分別啦
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:轉貼分享「車厘子」又名「美容果」近日大做

首頁
12345...8

尾頁

跳至