自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:今朝去到一間連鎖店餐廳食早餐,去到先知開

原帖由 talktime 於 15-11-14 發表
今朝去到一間連鎖店餐廳食早餐,去到先知開8點,仲有6分鐘,照企收銀位前等,排第2,2分鐘都無人排我後面! ...
恃老賣老

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

比我實爆佢:「排第一去c就係你!排隊買早餐下個就到我!」

珍珠宮

引用:佢地好趕時間,等多陣都唔得,唯有讓佢地去

原帖由 baby2kingdom 於 15-11-14 發表
佢地好趕時間,等多陣都唔得,唯有讓佢地去先買野
Sure not, 晨運客,但我食完要返工!

珍珠宮

引用:比我實爆佢:「排第一去c就係你!排隊買早

原帖由 greenpea 於 15-11-14 發表
比我實爆佢:「排第一去c就係你!排隊買早餐下個就到我!」 ...
我無你咁姜我同佢講我見住你入來又點會你排第一,跟住佢d friend細細聲同佢講野先死死氣去排隊,後面成行人睇住,佢都夠樣衰!

男爵府

回覆:晨早流流就要人話!醜唔醜?

早幾日去M記買野食,個亞嬸係咁講粗口鬧個職員,原來係佢打占,人地叫佢排隊,佢就狂鬧,仲要帶住個小朋友……

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我試過叫打尖既排返後面,點知佢大大聲話~我唔係後面都係有排隊 惡都呢

總有離別的時候

珊瑚宮

pandacsl 發表於 15-11-14 20:39
早幾日去M記買野食,個亞嬸係咁講粗口鬧個職員,原來係佢打占,人地叫佢排隊,佢就狂鬧,仲要帶住個小朋友 ...

戥個職員慘,要硬食佢,希望其他顧客「拔刀相助」

珊瑚宮

talktime 發表於 15-11-14 19:21
我無你咁姜我同佢講我見住你入來又點會你排第一,跟住佢d friend細細聲同佢講野先死死氣去排隊,後 ...

我平常都好純良的,但未食早餐血糖低,會爆佢唔出奇,另一就係遇著同條佬哎交重比人單挑,真的會跳制同佢爆鑊金頂出出氣

男爵府

引用:Quote:pandacsl 發表於 15-11-14 20:39 早

戥個職員慘,要硬食佢,希望其他顧客「拔刀相助」
...
個時無乜人,個亞嬸只係差一個人都打占,佢狂爆粗口,一路走仲一路鬧,個個望住佢,無人出聲啦!邊個出聲都死……佢走左,個職員都嘆氣!

greenpea    發表於 15-11-14 23:04

子爵府

講句「你趕?你先!」
唔好勞氣!

珍珠宮

引用:比我實爆佢:「排第一去c就係你!排隊買早

比我實爆佢:「排第一去c就係你!排隊買早餐下個就到我!」 ...
咁你又唔去叫人去 C。

我會答佢,你年紀大,係趕時間啲,你先啦!

首頁

尾頁

跳至