跳至

首頁

尾頁

別墅

其實方醫生是由屯門醫院出來後自己排牌, 佢是一位非常有耐性及細心的醫生. 從小事已經看到, 他首先會磨一磨聽筒, 好多醫生都不會, 這動作是令聽筒沒有咁凍小孩會舒適D. 元朗楊敏醫生都好呀.

公爵府

回覆:方卓明醫生

成日聽好多人讚方醫生,但我都睇過佢一輪。開頭佢會好刻意講自己唔會亂開抗生素。但睇耐咗就係唔係都開,但我都信佢。
直至有一次我小朋友打防疫針後,發燒三,四日不退,無傷風,感冒徵狀。方醫生話唔會發咁耐燒的,跟住又開抗生素。我番到屋企覺得唔對勁,就打去衛生處問,姑娘話打完針,有發燒好常見,有人會發成個禮拜。之後我無俾抗生素小朋友食。第二日就開始退燒了。自始唔會再睇佢。

公爵府

引用:識人識方醫生,同我講過佢吾係我地想像咁好

原帖由 vickiwai514 於 16-01-10 發表
識人識方醫生,同我講過佢吾係我地想像咁好。。佢真面目係好。。

...
除咗睇症外,我覺得佢有另外一樣唔好的問題

伯爵府

初初好好,而家多人識左,同你講多兩句都廢事。
開黎開去都係嗰d藥,無乜料...
覺得黃國x最堅,有乜事一定睇佢

禁止訪問

複式洋房

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:Quote:原帖由+vickiwai514+於+16-01-10+發

原帖由 piv 於 16-01-28 發表
除咗睇症外,我覺得佢有另外一樣唔好的問題
可透露多d?我都感到佢冇以前咁好。

複式洋房

未睇過方醫生,不過我個仔剛滿兩個月,剛剛幾日前去楊敏食輪狀病毒,非常nice,個人感想下次有機會可以再翻睇楊敏

首頁

尾頁

跳至