自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:waiyeee 的帖子

生6個

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:汪圓圓又生左

恭喜圓圓, 孖胎可以有六磅和六磅半, 好勁呀!

Crabtree    發表於 16-1-20 21:46
mydearson    發表於 16-1-19 18:30

子爵府

下次都孖就夠5個,好快收工

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

勁喎, 孖胎都可以每個6磅幾!

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:

原帖由 waiyeee 於 16-01-19 發表
哇……生孖B,每個都六磅幾,個肚咪好巨……

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

生六個

珍珠宮

引用:新聞話佢佗bb好辛苦 個肚大到出唔到街做富

原帖由 Domokakaka 於 16-01-19 發表
新聞話佢佗bb好辛苦 個肚大到出唔到街
做富豪太太真係唔容易架
佢係富太,出唔到街都大把工人任用,咁都算慘?

最慘係一般家庭,陀孖胎,手停口停,又要返工又無請工人嗰啲咪仲慘。

NATCHENG    發表於 16-1-20 08:31
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:新聞話佢佗bb好辛苦 個肚大到出唔到街做富

原帖由 Domokakaka 於 16-01-19 發表
新聞話佢佗bb好辛苦 個肚大到出唔到街
做富豪太太真係唔容易架
做窮太太好?窮人佗B唔辛苦?仲要冇人服侍政府醫院生,一生完自己湊

NATCHENG    發表於 16-1-20 08:31

公爵府

+4熱血勳章

已經達標一半啦, 仲要仔佔多, 好叻呀

男爵府

引用:恭喜圓圓,+孖胎可以有六磅和六磅半,+好勁

原帖由 jaycee_mami 於 16-01-19 發表
恭喜圓圓, 孖胎可以有六磅和六磅半, 好勁呀!
好辛苦

珍珠宮

我係佢就休息一年,人工整多次孖子就收工,到時4男1女,無炸型啦

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢好幸福

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我覺得佢好命過子皮 , c 6 係獨子, 唔洗爭 , 拿拿臨己經有二個仔頂住 , 之後好輕鬆 , 生仔生女無壓力

珍珠宮

你地估下會唔會繼續生呢

伯爵府

佢老公個樣很baby

翡翠宮

好勤力

侯爵府

好似生仔機器

珍珠宮

一年幾抱三
生仔係豪門新抱嘅工作, 橫掂遲早都要生, 不如早d生, 反正有錢大把人湊, 早生冇咩大追仔壓力。
btw, 佢對孖仔好重秤, 應該食左好多補品

珍珠宮

不過佢都好博命, 短短一年幾開兩次刀, 仲要孖胎

男爵府

我都想生呀,可惜資金有限

首頁

尾頁

跳至