時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

回覆:搞清楚先……

市民與暴徒的分別一目了然,無辜的是小販,被人假惺惺地利用

幸福花    發表於 16-2-9 09:58

男爵府

點解你可以有D比較正面嘅post睇到?我facebook朋友果D又篤串魚蛋又乜又物,班慈母乜乜乜...仲要被洗板....好無奈,大年初二咋.....

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

多謝你分享

天生女人購物狂

翡翠宮

真係好睇唔起果班暴民,又要威又要戴頭盔,咁正義就唔好戴口罩,比人睇下係你幹的\"好事\"

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

班暴徒借小販過橋啫,根本有預謀搞事。
http://www.baby-kingdom.com/foru ... page=1#pid259071714

幸福花    發表於 16-2-9 09:59
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

多謝分享!

伯爵府

好媽媽勳章

引用:FB我只知應做唔做.....

原帖由 julieko 於 16-02-09 發表
FB我只知應做唔做.....
歡迎你加入警隊,唔好淨係得把口話人唔做,人哋唔做你去做籮,咁至偉大嘛

伯爵府

好媽媽勳章

引用:樓主,好多人都清楚,係有d人要搵藉口話暴

原帖由 Lulu0820 於 16-02-09 發表
樓主,好多人都清楚,係有d人要搵藉口話暴動都係啱嘅,再真嘅事實佢哋都唔會睇到。

謝謝你詳盡分享!
唔係架,唔係人人都清楚,你睇下啲神回覆,諗嘢好曲線架,曲到……冇直線架喎,即係真相呢,完全唔去睇

伯爵府

好媽媽勳章

引用:點解你可以有D比較正面嘅post睇到?我faceb

原帖由 quiisuki 於 16-02-09 發表
點解你可以有D比較正面嘅post睇到?我facebook朋友果D又篤串魚蛋又乜又物,班慈母乜乜乜...仲要被洗板.... ...
係半夜果陣啲jm搵到架,我只係cap左圖,我要多謝佢哋比大家見到真相

侯爵府

畀面勳章

quiisuki 發表於 16-2-9 09:42
點解你可以有D比較正面嘅post睇到?我facebook朋友果D又篤串魚蛋又乜又物,班慈母乜乜乜...仲要被洗板.... ...
事實真係串魚蛋出事...尋晚班搞事的人明顯不是為了串魚蛋...

Nice to meet you!

水晶宮

發生咁嘅事令人唔開心.今朝起身睇到都唔安樂

伯爵府

好媽媽勳章

引用:發生咁嘅事令人唔開心.今朝起身睇到都唔安

原帖由 幸福花 於 16-02-09 發表
發生咁嘅事令人唔開心.今朝起身睇到都唔安樂
咪係籮新年流流

珍珠宮

2018復活節勳章

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

好明顯一早有步署出来搞事

寶石宮

2024年龍年勳章

幸福可以好簡單

子爵府

根本就係,竟然重有人盲撑暴徒。掟磚頭,縱火,重企圖燒的士,警察開槍絕對合理。

滋事份子早上在旺角流竄縱火

https://hk.news.yahoo.com/%25E6%25BB%258B%25E4%25BA%258B%25E4%25BB%25BD%25E5%25AD%2590%25E6%2597%25A9%25E4%25B8%258A%25E5%259C%25A8%25E6%2597%25BA%25E8%25A7%2592%25E6%25B5%2581%25E7%25AB%2584%25E7%25B8%25B1%25E7%2581%25AB-233800581.html

滋事份子佔據彌敦道,阻塞交通,向警員投擲磚頭及硬物,向警方掟火棒,又在多處地點縱火焚燒雜物,導致多名警員及記者受傷,警員一度拔槍,向天開兩槍示警,防暴警員在清晨六時開入西洋菜南街,發射催淚水劑,有暴徒企圖燒的士,警方至今拘捕二十四名男女,有最少四十四名警員及有記者受傷,部份警員昏迷,亦有記者受傷。

公爵府

呢個世界變得好恐怖,班暴徒好明顯係有預謀架啦……

伯爵府

好媽媽勳章

引用:呢個世界變得好恐怖,班暴徒好明顯係有預謀

原帖由 pp_pp1021 於 16-02-09 發表
呢個世界變得好恐怖,班暴徒好明顯係有預謀架啦……
最恐怖係好多後生支持班暴徒,鬧緊警察,死未

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由 julieko 於 16-02-09 發表FB

原帖由 小小郭夫人 於 16-02-09 發表
歡迎你加入警隊,唔好淨係得把口話人唔做,人哋唔做你去做籮,咁至偉大嘛

...
我唔係做依行
但做依行嗰d又唔做野???

首頁
12345...6

尾頁

跳至