美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kristyyu28 發表於 16-4-14 13:18
一定要搵人推下淋巴架,我全身都係水腫型來架,宜家1個月推兩次,好好多!睇落去都冇咁腫,幫我按開個師傅 ...

Interested. Please pm me info. Thanks

大宅

Kristyyu28 發表於 16-4-14 13:18
一定要搵人推下淋巴架,我全身都係水腫型來架,宜家1個月推兩次,好好多!睇落去都冇咁腫,幫我按開個師傅 ...

可否講我知邊間公司及地址?many thx

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:一定要搵人推下淋巴架,我全身都係水腫型來

原帖由 Kristyyu28 於 16-04-14 發表
吾該我想要資料,thx.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:回覆 jj301 的帖子係已經盡量行多D 企多D

原帖由 EggHollyyy 於 16-04-14 發表
回覆 jj301 的帖子

咁係咩樣架

男爵府

引用:一定要搵人推下淋巴架,我全身都係水腫型來

原帖由 Kristyyu28 於 16-04-14 發表
可唔可以介紹我

大宅

回覆:Kristyyu28 的帖子

Plx pm, thx

男爵府

回覆 EggHollyyy 的帖子

我個人覺得始終食藥個D都係唔得,始終都係俾人推個效果好D,因為我之前食過排水丸都唔得,係做開淋巴對腳先冇咁腫,我做開0個間O係旺角,細美容院,唔HARD SELL,不過要JOIN COURSE,但BOOKING我見佢都比較彈性,因為聽佢講10點都仲有BOOKING,同埋唔貴$168 PART/45分鐘,每次通完都真係見到對腳好明顯冇咁重同聚,如果你有興趣可以PM你呀,

大宅

回覆:下半身水腫 + 淋巴塞左一問

都是搵食推淋巴

首頁

尾頁

跳至