美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

LLWai 發表於 18-8-31 21:38
回覆 MongLeung 的帖子

其實話吾痛果啲,都要諗下系咩原理先會吾痛,定系調較個度數好低黎做,咁樣舞完一 ...

咪就係囉,要有效果一定要做到足夠嘅能量,足夠嘅能量又點可能唔同呢!有時做一部機,都要理解下個原理先得㗎!

子爵府

MongLeung 發表於 18-8-31 20:47
你做果次嘅韓國機價錢,就直情係有啲俾人斬一頸血嘅感覺

我係會做哂功課先去做嘅人,咁我 睇咗網上好多人都話美國機效果好好多,於是我問以前個醫生,佢仲話佢同佢好多同事,試過曬好多款機,呢一隻機係效果最好, 我問佢佢都好老實話係韓國機,基於我已經喺佢度咁多年, 有一定信任,於是咪試一次囉, 做完幾個月都冇效果,問佢佢就攞我之前之後嘅相嚟比較,就話我塊面瘦咗好多,但係根本張相係一大一細,比例都唔同,有冇效果自己最清楚

子爵府

文迪羊 發表於 18-9-1 18:34
我覺得多數係腮位痛

我同醫生講我鴛鴦面, 左邊面大啲,於是佢係咁碌我左邊,我好忍得痛,最尾都有啲頂唔順

子爵府

littlegirl3298 發表於 18-8-30 16:52
我諗我同你都係搵同一間嘅醫生做. 我都做咗三四個月,相信效果都出得7788 ,最開心係身邊嘅人都覺得自己後 ...

噢,你係咪 都係喺bk見到佢呢間㗎? 係唔係第一次做呢? 會唔會做其他療程?我book咗去做pico

洋房

我年幾前去咗evvxs做ulthera,女醫生做全面,keep到1年咋...

男爵府

sambebe 發表於 18-9-4 23:14
我係會做哂功課先去做嘅人,咁我 睇咗網上好多人都話美國機效果好好多,於是我問以前個醫生,佢仲話佢同佢 ...

我自己都係,首先係了解咗儀器嘅原理先,然之後就係格價錢,最理想就係去返自己做開嘅醫美。
暫時呢幾年我做開嘅醫美都好肯投資落儀器,戲,所以就算唔係exactly同一部機,佢都會有類似嘅儀器

大宅

sambebe 發表於 18-9-4 23:45
噢,你係咪 都係喺bk見到佢呢間㗎? 係唔係第一次做呢? 會唔會做其他療程?我book咗去做pico
...

之前幫襯開佢哋尖沙咀嗰間做laser facial
我有join plan。所以都會試吓其他嘅treatment

大宅

回覆樓主

留名(emoji)

首頁

尾頁

跳至