網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

small_fish_2013 發表於 19-5-22 19:38
HiHi 樓主,可以教我怎麼安裝YouTube 及怎可翻牆嗎?謝謝.

翻牆也要買VIP,不如裝千尋TV版。
http://tv.1kxun.mobi/

YouTube也要裝TV版

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章

買左50吋,剩係搜到TVB同VIU TV,問客服。。仲叫我自己搵本地師傅裝

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我一改地址直送香港(32吋)就唔俾我拍。點先買倒?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

係咪內置電視盒㗎?睇唔睇到佢本身d戲㗎?

象牙宮

hongkongl 發表於 19-5-15 21:44
之前人仔$1999買入, 運費$200 港幣到, 一個字正~

1。 免費的台? 31, 33 能收到嗎?  (家中老人必須的)

2。 家沒有你大,有小的嗎?

3。 你覺得有什么缺點?小米電視4A 55吋
thanks

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

畀面勳章

呢間免運費送上門,不過4A已下架(之前曾經有),見呢個型號喺小米官網貴過4A,應該新過4A系列,同型號呢間都平過小米dd,最重要係免運直送屋企,同店有同系列50吋2299,攞埋券平多50蚊
【【直营】小米 4S 55英寸4K智能液晶平板电视【支持香港电视台】】https://m.tb.cn/h.e4JjSrA?sm=186b78 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥0KuvYVO7NtD¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

民房

回覆 hongkongl 的帖子

唔好意思 , 請教你係用官方直送香港 , 還是先集運再到家中 ? ,因為我而家問佢官方而家又話唔送香港了 , 所以請教你您的集運係邊間公司呢 , 謝謝您!

民房

回覆 tensi819 的帖子

請問而家還鬥直送香港的店嗎 , 謝謝

翡翠宮

lim1224lim 發表於 20-5-28 20:19
回覆 tensi819 的帖子

請問而家還鬥直送香港的店嗎 , 謝謝

天貓全球暫時摺咗,京東唔直送電視,得番用集運博一博!

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

lyh80115 發表於 20-5-28 21:31
天貓全球暫時摺咗,京東唔直送電視,得番用集運博一博!

以家暫晒所以有 仲有無韓劇睇?

伯爵府

請問小米電視可唔可以打switch?

首頁

尾頁

跳至