潮流時尚

跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

ChristyHayden 發表於 22-3-29 00:22
好奇心驅使下睇咗吉屋段video同一段Hermes video,然後我想話,我究竟睇咗d咩?同埋其實佢知唔知自己讀錯f ...

我頭先都睇咗陣,佢讀HERmes

大宅

wiinggg 發表於 22-3-29 00:33
啱啱睇咗佢IG話佢老公26大佢兩歲

我都睇咗,兩夫婦應該好多歷練

大宅

呢個真心難頂,姑勿論夫家 (99) 係咪有錢
佢幾千蚊果 d 配貨話 "好平" ,其實本身好有錢嘅人都唔會咁講
由佢談吐修養睇得出佢本身娘家應該冇乜錢長大後要靠炫富填補自卑
當然歡迎佢反駁

民房

回覆 greenttt 的帖子

做得人地老豆老媽俾番啲尊重人地好啲,鐘意睇咪 唔岩睇咪未睇好簡單,打得呢啲comment 嘅人可見你地內涵有限,人地有無錢幾多歲都唔關您地事,距地两公婆係好後生 好識享受,唔抵得 都唔洗講錦多,只可以話你無呢個福氣😘

大宅

ChristyHayden 發表於 22-3-29 00:22
好奇心驅使下睇咗吉屋段video同一段Hermes video,然後我想話,我究竟睇咗d咩?同埋其實佢知唔知自己讀錯f ...

我啱啱都睇咗段片,975呎竟然可以有四房,睇落去先明白點解可以咁多間房,啲房真係好細。依家啲發展商真係犀利,真係一入房就係床。

大宅

她把聲有點兒尖,看完頭幾分鐘就耳痛看不下去,可能孕婦不能耳受罪

伯爵府

ChristyHayden 發表於 22-3-29 00:24
Really 23?還是32?

大宅

生命麵包 發表於 22-3-29 02:35

岩岩有個民房留言同私訊我 我懷疑係佢真人以為我係佢仇家我都唔識佢

伯爵府

greenttt 發表於 22-3-29 02:49
岩岩有個民房留言同私訊我 我懷疑係佢真人以為我係佢仇家我都唔識佢

...

咩叫好後生好識享受 咒人冇福氣心地都好差
唔想人地講佢年紀就唔好係公開平台話比人知唔好拍youtube

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

生命麵包 發表於 22-3-28 18:35

32都唔止,似37~40

大宅

...

老羞成怒更加證明講中了
其實有咩好充 見佢講成交價呎價個d
轉頭又俾人篤爆二萬幾蚊抵租 戥佢尷尬

公爵府

...

大宅

danielleb 發表於 22-3-29 06:19
老羞成怒更加證明講中了
其實有咩好充 見佢講成交價呎價個d
轉頭又俾人篤爆二萬幾蚊抵租 ...

其實如果佢用租盤角度去介紹新屋可能仲吸引。二萬頭千呎豪宅我比條片老公睇,一入屋已經知係邊個屋苑(因為佢好熟香港樓市)。仲話呢啲唔係叫背山面海,而係對山望海lar 我比佢笑死。

大宅

生命麵包 發表於 22-3-29 02:53
唔想人地講佢年紀就唔好係公開平台話比人知唔好拍youtub ...

同意,又要拍片公開分享自己生活,又唔比人討論。兩個婆咁後生就可以有咁高質素生活應該低調啲。唔係個個人都要羨慕阿太她的

大宅

個人覺得炫富港女拜金is ok,但要講事實
外國好多YouTuber專做luxury channel,都好好睇

男爵府

生命麵包 發表於 22-3-29 02:53
唔想人地講佢年紀就唔好係公開平台話比人知唔好拍youtub ...

咁都叫識享受生活 真係唔知講乜好 支持佢叫埋奶奶奶奶奶奶x1000000一齊拍片,好想開下眼界

大宅

Wa 呢個樣係23 ?!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢係唔係報細數呀 40 都黎緊囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

...
我都覺得係佢本人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

marronc 發表於 22-3-29 08:10
咁都叫識享受生活 真係唔知講乜好 支持佢叫埋奶奶奶奶奶奶x1000000一齊拍片,好想開下眼界: ...

Good idea喎
感覺說話未見內涵兼重點欠奉,似乎炫富又未到level,想介紹產品知識就更加未到位~
唔明白點解得947尺就咁滿足咁囂張,咁住超過一千尺的家庭點算?
唔明白點解明明遠望得條所謂嘅海景空隙就吹噓成海景,咁住一號銀海海景單位的家庭點算?
唔明點解租樓但要扮買樓,咁香港咁多個真係買咗樓的家庭點算?
唔明點解佢會話呢d就係福氣而覺得人哋會妒忌佢,難道佢以前生活好困苦?如果係,都戥佢開心生活有d進步。
但就更加唔明點解會將福氣以金錢來衡量,咩層次的人先會有呢d concept?

首頁
12345...17

尾頁

跳至