美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

dolglios 發表於 22-9-28 08:26
回覆 維吉尼 的帖子

Life young how much each time?
我今個月初係免費架,玩左個小遊戲就登記到,下個月唔知有冇呀,你自己問下cs,或你要我就pm電話俾你

複式洋房

M22 我至愛, 我試左幾間發現依部機真心好睇手勢
打得好同唔好可以差好遠 , 要小心D揀
建議唔好貪平, 有次貪平去左間打到我好痛 但又冇乜效

大宅

dolglios 發表於 22-8-19 13:57
請問有無jm做開M22脈衝光學Treatment?幾錢同效果如何? 我見海關之前有發現假M22機!想搵間正牌有口裨的~打手 ...

覺得無乜用,做完仲要勁乾,我事前事後都有敷面膜… 睇唔到點嫩膚美白⋯做 hydra facial 仲有效果

象牙宮

kyleebc 發表於 22-9-5 21:25
早幾個月前出咗最新第八代M22醫療版,我剛試了一次,都幾痛架。之前我打過Pico 五次都無效退斑,故試下M22 ...

Pico 五次都無效退斑,故試下M22
結果如何?
美白, 淡斑, 嫰肤。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

維吉尼 發表於 22-9-14 22:00
其實好少人一次過有咁多皮膚問題…我問題主要係夏天一去沙灘哂太陽就會出斑,之前玩左個免費體驗,做之前都 ...

一次見效?
原來 轉售既番黎既話會影響效果。沒有培訓?

見佢 adv
【新客優惠】【FLAWLESS活膚3部曲】
$680
淨化肌膚
減淡色斑
保濕水潤
收細毛孔
改善微絲血管擴張
治療玫瑰座瘡
均勻膚色

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

lovely_pooh 發表於 22-10-26 19:42
覺得無乜用,做完仲要勁乾,我事前事後都有敷面膜… 睇唔到點嫩膚美白⋯做 hydra facial 仲有效果
...

見人打完整臉灰黑。
是否村屋, 太阳太大, 唔注意防晒。帶傘。

理性討論交流者。

洋房

回覆 GloomBoy 的帖子

請問你係邊一間做?pm plz

象牙宮

lovely_pooh 發表於 22-10-26 19:42
...

hydra facial 仲有效果? 保濕水分, 肉眼可見什么, 我想試。

M22 脈衝光效果: 增加膠原蛋白、增強彈性、改善紋理。
脈衝光線輸出方式,能量密度都可調
調整能量及密度,能量最高可比一般二極體(Diode) 雷射高出3.5倍,效果更為顯著。

能量及密度 "低' 該是毫冇效果。10次都係 zero 。

理性討論交流者。

大宅

chanti 發表於 22-9-1 20:48
打過m22, 醫生打、不平、成$2500/次。效果好好。
Ps純分享、不介意

可PM邊度做嗎? thanks~

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

GloomBoy 發表於 22-10-26 13:04
M22 我至愛, 我試左幾間發現依部機真心好睇手勢
打得好同唔好可以差好遠 , 要小心D揀
建議唔好貪平, 有次 ...

請問可以PM我邊間打得好嗎?

禁止訪問

複式洋房

chanti 發表於 22-9-1 20:48
打過m22, 醫生打、不平、成$2500/次。效果好好。
Ps純分享、不介意

可以介紹嘛?

象牙宮

https://m22.com.hk/
Stellar M22 AOPT 光子嫩膚

M22 机的网站。
但不提供打M22
了解 M22 功能
操作。
效果。

anyway, 有好多反應無效果。
好机也要靠人來操作
可惜是操作者, 無能。消費者 response 無效。
操作者,很大关系。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊