美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

查實 黑眼圈出現 都唔係一時三刻 係"日子有功"整出黎
所以要佢消失都要好長時間

我BUY按摩同美容覺.....
係YOUTUBE你打"黑眼圈"都有短片教你按穴位
當然佢地唔會話100%得, 不過都係果句 要有恆心!!!

我每晚擦EYE CREAM 都會按下穴位 其實都舒緩一下 對眼無咁累
日日都對電腦真係好傷神架......
加上不少女仔都貪靚戴CON 甚至大眼仔.. 其實都會有影響架

不過有樣可能好多人都知道, 擦EYE CREAM 唔好用食指中指
其實最好係用 無名指, 因為用無名指力度較輕... 唔會過份用力擦按
因為我以前就係唔識... 亂黎, 整到好易出晒紋...

即使有日出現有樣全球至勁去眼圈既產品...
我覺得真係真係要堅持每日用 唔好用1-2星期就話唔得..
因為自己既眼圈都十幾年喇.. (我就3X年了) ...
所以真係無咩可能一下子就成功....
要努力丫...... 仲要 唔好再夜訓喇... 唔係神仙都救唔到

禁止訪問

子爵府

環保接龍勳章 親子達人勳章

我覺得SASSOU個隻EYE CREAM對付黑眼圈+眼紋幾WORK架啵...你可以TRY TRY, 不過X'MAS SET 會抵D...唔知依家仲有無!

別墅

回覆:jocat102 的帖子

請問SASSOU邊度有分店?

男爵府

funfunchu 發表於 12-2-9 15:24
查實 黑眼圈出現 都唔係一時三刻 係"日子有功"整出黎
所以要佢消失都要好長時間

多謝分享!

我都知難搞, 就係因為唔識同無恆心, 所以黑眼圈先咁勁.

首頁

尾頁

跳至