美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+kennistong+於+12-08-18+發表

原帖由 babys618 於 12-08-18 發表
我琴日係萬0買329
如果未開就去退貨!

珍珠宮

回覆:yanpig0621 的帖子

小左黑頭

大宅

kennistong 發表於 12-8-18 23:12
如果未開就去退貨!
我買左.萬o阿姐即刻同我開左..話教我用-v-'''我琴晚用左一次..今日敏感到塊面一舊舊...好次出風癱

大宅

回覆:Olay 潔面儀

我用左3個月,暗粒少左好多,同無咁易出,我每晚用,唔係好覺得皮膚薄左喎,不過我第一次用佢跟機個支洗面就敏感,第二晚我用返自己個支洗臉泡,就無事啦

大宅

我都用咗2個月,之前一直用磨沙/peeling gel+deep clean mask去角質,但額頭/髮邊/鼻翼兩邊都仲有好多暗粒黑頭,咁多暗粒搞到我唔敢搽太滋潤嘅cream,內乾外油搞到兩邊臉仲愈來愈敏感。

初初用olay呢部洗面機主要用來洗t-zone,間中一次洗兩邊臉(用返自己支kiehl's ultra facial cleanser), 洗完淨係用toner&cream,而家少咗暗粒,有時見個鼻開始有d,自己按幾下都清到,最 surprise 係兩邊臉冇敏感冇痕!! 可能搽返夠cream! 會keep住用

男爵府

我琴日一見到呢個post我都有興趣買,之後係咁search有關呢部機嘅comment...雖然都好多人話好用,但亦見過有個post一面倒話唔好。。。即時熄咗火

伯爵府

唔好日日用,如果用完用自己的頭髮撩下塊臉係咪好痕,咁次數太多了

複式洋房

我用左起碼4個月,日日用,我就冇敏感, 我開最細速。 其實每個人膚質真係唔同,唔一定用c就唔敏感。起初用暗粒係小左,可能依家慣左就唔覺好大分別。我係因為價錢問題先揀佢唔揀'c'

首頁

尾頁

跳至