爸爸專區

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 唉!太太下月生得,自己又要上北京一個月...慘!

大宅

Thanks brother!!
sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
lawbut 寫道:
各位,
昨夜在外同老婆用 Skype and Webcam 講电話時,家裹有点事發生,但又幫唔到手,睇住老婆手足無措嘅樣,所以小弟今日冇話比老婆知一早番HK,(預左千夫所指)...老婆一見到我,就開心到 cry....(第一次見老婆開心到cry)...好感動。至於幾時再番上大陸,遲D再算。多謝甘多位C兄回應!!

兄弟, 做得好![/quote]
Lawbut

洋房

[quote]
lawbut 寫道:
有冇同病相連的爸爸?

乜你份工咁無人情味駕!? ?-( [/quote]

直情離晒泡! 下月生得通常吾使架,要上北京一個月明玩野啦!
;-) :-? :-? :-?

大宅

lawbut兄,
有好消息未?時間差唔多矣!(啋!乜講野學埋山君添。)

大宅

bro,
多謝關心。我太太還未決定開刀或順產。如果開刀就兩星期後就生得,如果順產就九月頭,好緊張,太太跟我都唔夠訓...
junkone 寫道:
lawbut兄,
有好消息未?時間差唔多矣!(啋!乜講野學埋山君添。)
Lawbut

大宅

多謝 oldboyooo 關心,因為生意係同好幾位朋友合資,所以D時間比較難就,不過事件巳解決,可以先回HK等BB先出世再作打算。不過自己對Partners 有D過意唔去

oldboyooo 寫道:
[quote]
[quote]
lawbut 寫道:
有冇同病相連的爸爸?

乜你份工咁無人情味駕!? ?-( [/quote]

直情離晒泡! 下月生得通常吾使架,要上北京一個月明玩野啦! [/quote]
Lawbut

大宅

九月... 貶眼便到啦 ....

lawbut 寫道: bro, 多謝關心。我太太還未決定開刀或順產。如果開刀就兩星期後就生得,如果順產就九月頭,好緊張,太太跟我都唔夠訓... [quote]
junkone 寫道: lawbut兄, 有好消息未?時間差唔多矣!(啋!乜講野學埋山君添。)
[/quote]
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

別墅

準lawbut 爸爸,

你能唔能夠睇到bb出來, 真係睇你同佢有無緣. 我個bb 早咗3個星期剛好爸爸唔洗返工可以在醫院一直等bb出來. (我亞b出嚟0個日係公眾假期)

大宅

係好快到,好心急呀!!!
shanjun 寫道:

九月... 貶眼便到啦 ....

[quote] lawbut 寫道: bro, 多謝關心。我太太還未決定開刀或順產。如果開刀就兩星期後就生得,如果順產就九月頭,好緊張,太太跟我都唔夠訓... [quote]
junkone 寫道: lawbut兄, 有好消息未?時間差唔多矣!(啋!乜講野學埋山君添。)
[/quote][/quote]
Lawbut

大宅

妳呀B就好啦!恨到口水流流...
fannybb 寫道:
準lawbut 爸爸,

你能唔能夠睇到bb出來, 真係睇你同佢有無緣. 我個bb 早咗3個星期剛好爸爸唔洗返工可以在醫院一直等bb出來. (我亞b出嚟0個日係公眾假期)
Lawbut

大宅

IC....C Hing 令人
hang&fidella 寫道:
IT
[quote]
lawbut 寫道:
C兄,你真你比我更慘!!
多口問句,請問做邊行?[quote]
hang&fidella 寫道:
我同情你, 我情況比你更慘
我是長在北京工作, 老婆從懐孕到生, 我只能一個月回港一次
第1 個bb還好, 我plan好假期在港等他出生
第2 個bb早了一點, 我仲返到香港, 老婆打電話比我話水穿了
要生了,仲安慰我說她成,不用担心
[/quote][/quote]
Lawbut
該用戶已被刪除

大宅

進展如何呢 ?

大宅

我都明白嘅...不過始終係第一個,所以有点緊張。就好似前兩日晚,我老婆半夜突然話好痛,好痛!!我第一時間想換衫,以為生得,点知原來抽筋(因為太太第一次因抽筋半夜叫我起身)哈哈!基本上應該重有兩個星期生得,因為老婆最後都係想順產...
Lawbut

大宅

好緊張!
該用戶已被刪除

大宅

生左喇!

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=720974&forum=33&22
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至