自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+strawberry16+於+13-03-12+發

原帖由 旦仔 於 13-03-12 發表
點大叫? "救命救命"還是bepubepu?
高音頻的響

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

咁如果唔關機而係直接拆電會點o架? (我冇用過iphone)

珍珠宮

回覆:我都試過裝了find my iPhone(app),有好心人拾回電話俾我

裝了

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我都有裝,但唔識用 +

原帖由 lovebobo 於 13-03-12 發表
我都有裝,但唔識用

simple is the best~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:我都試過裝了find my iPhone(app),有好心人拾回電話俾我

想問我忘記左個icloud的密碼,點搵反呀?

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

mishabella 發表於 13-3-12 07:55
Android 有冇咁嘅app

有, find my phone, wheres my droid
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

引用:想問我忘記左個icloud的密碼,點搵反呀? +

原帖由 pccandy2000 於 13-03-12 發表
想問我忘記左個icloud的密碼,點搵反呀?
Apple id password 呀(你平時download app 要入那個。

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

引用:Quote:原帖由+strawberry16+於+13-03-12+發

原帖由 旦仔 於 13-03-12 發表
點大叫? "救命救命"還是bepubepu?
笑了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

引用:不過如果個個人即時關機/reset+就無用 +

原帖由 celialui1990 於 13-03-12 發表
不過如果個個人即時關機/reset 就無用
係law!!

珍珠宮

畀面勳章

strawberry16 發表於 13-3-12 07:46
鎖了,就關唔到,冇電除外
關到架我個IP4S就係咁
用屋企人部IP4
睇住個的士佬由沙田車去旺角熄機...

禁止訪問

伯爵府

我朋友用呢個app黎check 男朋友去左邊mouth:

大宅

引用:咁如果我唔見左電話,是否可以在ipad或者電

原帖由 heichunmum 於 13-03-12 發表
咁如果我唔見左電話,是否可以在ipad或者電腦見到自己電話在哪?
可用電腦login icloud

大宅

引用:Quote:strawberry16+發表於+13-3-12+07:46+

原帖由 tomatoMM 於 13-03-12 發表
關到架我個IP4S就係咁
用屋企人部IP4
睇住個的士佬由沙田車去旺角熄機...
係,原來可以關機,我今天再check才知

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 tomatoMM 的帖子

咁拎唔拎得番部機???

水晶宮

Samsung 都有類似的setting., 但是我唔識用

珍珠宮

畀面勳章

oxford0158 發表於 13-3-12 11:36
回覆 tomatoMM 的帖子

咁拎唔拎得番部機???
無左啦睇住佢入XX商場就消失左

侯爵府

tomatoMM 發表於 13-3-12 13:27
無左啦睇住佢入XX商場就消失左

道高一尺魔高一丈,入到旺角D商場放機,個度D人就識reset部機咖啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

ninjarabbit 發表於 13-3-12 11:14
有, find my phone, wheres my droid
3q3q
等我裝番個先

首頁

尾頁

跳至