跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟

she only 20lb

eeetse 寫道:
hi sophia,
daphne 靚女左好多, 肥左白左wor

大宅

hi bcbc

me too, 好耐無見過 bosco la :-(
bcbc 寫道:
hi sophia,
daphne 肥返好多喎,真係good喇!
好耐無見過靚女daphne lu :-(

大宅

All,

have to go la, chat tomorrow

大宅

sophia, daphne肥左好多大個女晒. 敎下有咩計perry越大越瘦.

beatrice比d時間我. 好快upload晒比你睇

esther, 我老公都話要去多次. 依家做緊promotion好抵

大宅

hi all,

我都收工lu, 聽日再傾過

大宅

All,

Good morning

男爵府

早呀!!!

wei wei, 想問下你地知唔知果d 吸鼻水野有無用架?
琴晚同同訓左幾粒鐘先訓得著, 佢勁鼻塞呀....

有無計呀?

大宅

esther,

Don't know ar, I use the nose saline water spray ga, for not serious nose block

eeetse 寫道:
早呀!!!

wei wei, 想問下你地知唔知果d 吸鼻水野有無用架?
琴晚同同訓左幾粒鐘先訓得著, 佢勁鼻塞呀....

有無計呀?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

esther,

我屋企個吸鼻器用過一次咋,我覺得唔係太有用,唔知係我唔識用定係點,只係吸到少少.仲有呀!熙熙唔鍾意用,一放落佢個鼻就喊晒郁黎郁去

男爵府

thank you sophia & mui,
都想買個黎試下啦, 見佢琴晚look 黎look 去, 2am 先訓得著, 好辛苦咁~

mui,
恭喜你5 週年求婚紀念日呀

男爵府

Hi all,

早晨呀

Mui,

今日係你老公同你求婚5周年呀
有無擺返幾圍先
仲有呀, 想同你講好耐喇.......熙熙肥左又白左, 越來越靚仔呀, 我好想咬佢呀

男爵府

wei wei, 做咩個個走晒

esther,

今日開始我同事放假3日, 星期一先返, 所以我好得閒喇 你走左去睇e生喇

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Esther & karman,

Thank you!!!!

Karman,

其實熙熙睇相就肥,似足我一上鏡肥到似隻豬,但真人其實唔肥,依家都係得22lbs,下次見面時你咬佢喇,不過唔好太大力,我會心痛ga

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

6筒好嗎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

熙熙好嗎

男爵府

mui,

你放心, 我講吓姐

muimuichu 寫道:
Karman,

其實熙熙睇相就肥,似足我一上鏡肥到似隻豬,但真人其實唔肥,依家都係得22lbs,下次見面時你咬佢喇,不過唔好太大力,我會心痛ga

男爵府

karman,
見到你黎點捨得走住wor
我一陣lunch 仲要去餵同同, 之後先返去訓~

hi joanne,
6筒最近發燒喉嚨痛病左成個week, 啱啱先好d, 但係就變左鼻塞...
而家仲野埋我

8筒呢, 好嗎?

joannelai930 寫道:
6筒好嗎

男爵府

esther,

同同今日好d未呀 Shirin琴日都開始有d, 希望佢無事啦, 自從上次佢入院我都好鬼驚佢再病, 佢琴日仲唔肯用奶樽飲水呀, 好似記得上次病勁食藥, 又要勁飲水怕左咁

琥珀宮

小朋友病病就最辛苦, 咁6筒一定好扭計啦
8筒好曳呀, 成日掟野
[quote]
eeetse 寫道:

hi joanne,
6筒最近發燒喉嚨痛病左成個week, 啱啱先好d, 但係就變左鼻塞...
而家仲野埋我

8筒呢, 好嗎?

男爵府

karman,

haha, shirin 其實好乖呀....
有無試下比杯佢飲呢? 可能會好d ~

同同d 止痛藥有一隻係 pill 黎既, 咁我就連埋魚肝油丸比佢, 話係糖糖, 跟住試過 2 次只係比粒藥丸佢, 佢都以為係糖糖, 食食下唔對路bu" 返出黎, 我又再塞入佢個口....
而家問佢食唔食糖糖, 佢sa" 手擰頭啦

首頁

尾頁

跳至