美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:我的soak off gel甲陣容~自己DIY GEL甲真慳錢~

有冇試過cnd搽底面中間陣甲油用其他brand?因為我淨係買左cnd底面gel,諗住中間上opi甲油

男爵府

回覆:我的soak off gel甲陣容~自己DIY GEL甲真慳錢~

請問你既base n top響邊買?

大宅

回覆 小雞脾媽媽 的帖子

有呀, CND一定要用返CND, 如果唔係會列開, 我買開GEL果個賣家話CND太稀身, 所以夾唔到其他GEL, 不過CND 最多2星期, 好唔"禁"

大宅

回覆 jopig 的帖子

果間野我係Y拍搵架, 有門市~

男爵府

引用:回覆+jopig+的帖子果間野我係Y拍搵架,+有門

原帖由 emmaeatapple 於 13-06-16 發表

果間野我係Y拍搵架, 有門市~
to infinity? 襟唔襟呀?一定要夾返同牌子既colour gel?可唔可以講下幾錢?

大宅

TO INFINITY 好用呀, 反而好過果支日本GEL, 好似一百蚊一套base and top, 其他就$4X一支, 好多色呀, 不過費時賣廣告, 係Y拍有架啦~

男爵府

How to remove the nail gel ?? How long can the nail keep ?

男爵府

BK Milk勳章

我好想試, 可惜左手唔識搽右手

大宅

回覆 emmaeatapple 的帖子

請問你,如果soak off gel要延長咁要點做

係咪買一盒盒的光療膠 ?? 咁佢係咪都可以用洗沖水錫紙卸架 ?

thanks

大宅

回覆:蜜蜜斟 的帖子

買返soak off gel既builder就得架啦,不過第一次整都幾難整

大宅

我本身唔太駛延長,不過我見過有延長gel,冇問價

大宅

今次傑作~

禁止訪問

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

大宅

引用:+本帖最後由+emmaeatapple+於+13-6-25+23:5

原帖由 emmaeatapple 於 13-06-10 發表

第一次開post分享, 希望大家鍾意~
請問白色係淘寶買嫁,有無link 分呀

大宅

回覆:pistos2001 的帖子

Chejie果個係taoboa既 首席牛人買,不過唔知宜家仲有冇lu。。

To-Infinity 就香港買,經常有新色呀,係facebook search To-Infinity Beauty就有架啦
佢地果啲gel幾好,茶得厚又唔會縮,$45黎講算係唔錯

新買christxxx深藍色,$2xx , 唔知我係咪買到假野,照唔乾又唔均勻,我係重慶站一間專賣指甲野買,好傷心呀

大宅

回覆:gladyssiu 的帖子

有冇相呀????????我有興趣呀

大宅

回覆:25-6 UPDATE,我的soak off gel甲陣容~自己DIY GEL甲真慳錢~

我個人好鍾意nude color. 各位歡迎誘惑我~

男爵府

回覆 emmaeatapple 的帖子

嘩, 好靚呀, 我好想正, 搞到我心旭旭, 可唔可以介紹下我第一次自己正應該要買咩, 同埋係yahoo邊間買呀? 可唔可以pm我呀, 唔該哂靚女

首頁

尾頁

跳至