嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:splovebb 的帖子

我個仔十一個月大,二十五磅,出世用到家下,完全冇問題喎!

子爵府

回覆:陪月話個Flexibath好細好窄,第一日已經叫我買過個!

我仔13個月都仲用緊, 無問題喎

複式洋房

唔好理D陪月,佢地pretend as professional but actuall nor.

別墅

回覆:陪月話個Flexibath好細好窄,第一日已經叫我買過個!

我個陪月就係我媽咪,多數都係佢幫bb沖涼,每日沖涼佢都話個盤窄,煩到我都有d想換個個盤……但我想問下你地覺唔覺個扣會好容易整到bb ?由其係初生bb仲未識得自己坐定定,會成日郁郁貢個時

大宅

我個陪月都係甘講,講左幾次佢見我無反應就無再講啦,亞囝以家先1個月多少少,唔知係咪開始長肉,我都覺得好似開始窄!
但唔知係咪個盆細有安全感每次沖涼都係好開心,玩下水,但去到99到用返舊式既盆佢就會爆喊!

別墅

回覆:splovebb 的帖子

flexi係窄身啲,好明顯佢咁講想自己方便啲啦,我用左四個月都真係唔覺有問題,c6仲大讚

大宅

畀面勳章

乜D陪月咁煩嫁?佢打工之遮, 咁多要求。

大宅

我話想試下用先,真係覺得唔夠用先再買,佢話唔緊要,都無嘈住要我買,不過當然最好就買啦。

其實我想問下個support好唔好用?我諗到我用嘅時候都需要有,抑或其他安全網都啱用呢?覺得網比原裝塊硬膠support舒服啲。

首頁

尾頁

跳至