夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

禁止訪問

回覆:致老公:從你出軌一刻開始

男爵府

回覆:Wildlly 的帖子

你不用心急去原諒他,如果不想離開,再給點時間大家,他現在應承你不再犯,你也需要時間觀察,不是他講就去信。任何一個女人也不可能一下子去接受背叛這件事,心一定會痛!事情已發生只好默默接受,可以定出一段時間給他改過,要他担白說出所有,再告訴他你的要求,看他有沒有真心回頭及改過。

子爵府

好傷感的一封讀白, 命運是很會作弄人, 希望你挫折過後能快見陽光, 有咩決定我相信也不容易過, 加油努力, 一萬個祝福送給你!

大宅

睇完你封信,我眼淚不停流,好難過,但你既傷口,一定會復元,希望你忘記傷痛,為孩子努力,撐你

民房

你有能力照願小朋友嗎?經濟許可嗎?如果可以那就分開吧!因小朋友是會feel到你不開心的,那在這家庭又有何開心、快樂。

禁止訪問

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同你一樣!不過我c6冇叫我原諒佢!我唔走唔代表我原諒佢!只係為我一對仔女!大家加油

複式洋房

過去兩天在仔面前發癲,不想這樣,為了小孩,我現在要仔女面前裝作堅強,扮冇嘢,氣氛正常有講有笑,好辛苦

SHIRLEYLAM330  唔洗扮, 你已經好堅強!! 我深深明白!! 加油!! 頂住呀jm!!  發表於 13-12-6 17:53

大宅

樓主,之前曾經有jm 分享過作為仔女見到媽媽這樣委屈的感受。。。。其實,如果可以,點解一定要勉強一齊?你真正的快樂才是仔女真正的快樂,佢地慢慢大個,一定感受到。。。
我欣賞你嘅堅強,但係,都要放生自己!保重!

伯爵府

Support!你簡直講了我心裹說話,好有共鳴。徐心而行

禁止訪問

引用:從你出軌一刻開始,你就要承擔會輸了一個家

男爵府

原帖由 nothingisbest 於 13-09-10 發表
從你出軌一刻開始,你就要承擔會輸了一個家的結果

你求我原諒,說不想失去我們,以為坦白一切,像華盛頓斬 ...
Touching

大宅

你一定要活得比佢(衰佬)好

十卜十卜你

男爵府

睇完好難過
不過小朋友是你精神支柱
加油

複式洋房

呢段心底話,好感動,其實亦係每個女人的心聲,樓主要努力撐下去*

大宅

樓主加油,小朋友好需要妳的照顧保重自己。

大宅

BK Milk勳章

回覆 nothingisbest 的帖子

你講晒我啲心聲呀!我哋一齊加油啦!

子爵府

原帖由 nothingisbest 於 13-09-10 發表
從你出軌一刻開始,你就要承擔會輸了一個家的結果

你求我原諒,說不想失去我們,以為坦白一切,像華盛頓斬 ...
女人可以為了孩子委曲求全..... Exactly ...so true ..這句讓我哭了。

大宅

樓主你好勇敢,你所㝍的每一個字也是很多被丈夫出軌背叛後的心聲!我很有共鳴,知道這一刻你是多麼的難過、痛心、疑惑及無助!只要過了這難關便有更好的明天!將來任何事情也難不到這偉大的媽媽,為了孩子要加油呀!

別墅

畀面勳章

講得太好了,女人生了小孩就把打扮的時間換了家庭和小孩的時間!
最近常要太太理我多一點,看完妳說的特然明白到女人其實眞係多多時間都放了在家庭!

首頁
12345...11

尾頁

跳至