夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

uckukuku 發表於 21-5-12 14:07
轉號碼有用嗎
男人記得對方個電話 係街電話亭入一蚊都約得返啦

轉電話有自欺欺人感覺。
如果夠堅定同小三斷,根本無需要轉電話號碼

大宅

起碼個女人無咁容易就搵到個男人!
當然,如果係個男人會打俾小三就防唔到啦!

男爵府

forrestchong 發表於 21-5-11 13:46
我13x lbs 左右 我唔算肥
13X幾都唔肥,如果你高17X都ok嘅,13X我女人覺得好肥了

大宅

buibui1123 發表於 21-5-12 14:20
轉電話有自欺欺人感覺。
如果夠堅定同小三斷,根本無需要轉電話號碼

因為佢工作需要轉唔到電話、但我呢排宜家24小時mon 實佢....一見到佢我又忍唔住亂講野,佢又同我嘈了,叫我唔好再提..

子爵府

forrestchong 發表於 21-5-12 16:57
因為佢工作需要轉唔到電話、但我呢排宜家24小時mon 實佢....一見到佢我又忍唔住亂講野,佢又同我嘈了,叫 ...

樓主,你放鬆啲啦,咁唔係辦法,對挽救婚姻毫無幫助
你爬下文睇下其他有經驗嘅姊妹係點捱過呢段時間,個個都話原諒唔易,你要有心理準備呀

男爵府

forrestchong 發表於 21-5-12 16:57
因為佢工作需要轉唔到電話、但我呢排宜家24小時mon 實佢....一見到佢我又忍唔住亂講野,佢又同我嘈了,叫 ...
樓主你個人好率直好坦白,但唔係人人都係咁,好明顯你老公平時氹你嘅嘢係表面說話,老實講158cm 13X幾磅真係成個波咁,冇乜男人會鍾意,你個男人細咁多仲睇得下,有少少懷疑佢同你一齊嘅動機,你保護下自己好,畀多次機會唔係問題,但真係唔好生小朋友,另外唔好諗住手上揸啲咩有利證據,香港冇通姦罪,你mon得佢太實,逼得太緊佢一拍兩散你捨得嗎?好明顯係你愛佢多過佢愛你

珍珠宮

我狠心啲問一句
你24小時困得住佢個人,就等於困得住佢個心?
佢係要改過,唔洗你mon實都乖啦

大宅

我都覺得唔需要轉電話號碼,如果真係知錯根本唔需要轉。
如果你原諒佢,就唔好再重提舊事了。

大宅

cankiu2011 發表於 21-5-12 16:05
起碼個女人無咁容易就搵到個男人!
當然,如果係個男人會打俾小三就防唔到啦! ...

我反而覺得,如果轉電話來避小三好無謂
要甘避即係個男人都怕自己無定力,個女人都對個男人無信心,所以先要轉電話號碼。香港好細,有心搵一個人有幾難。
如果小三照搵c6,c6都ignore佢,先係真正改過。
小三搵一搵打個電話,c6又忍唔住唔夠定力,甘快d睇清楚個男人更好。

男爵府

Airwayairline 發表於 21-5-11 19:15
但又唔同佢做愛 講到咁愛 唔諗下男人無得開飯會心郁 唔通真係信會有神交?
...

咪就係,我諗唔明,樓主講到自己好愛好愛老公,但又只係做咁少,仲要係老公做主動,我理解唔到

大宅

Airwayairline 發表於 21-5-11 21:33
愛你錢定愛你心中有數 仲唔面對現實 唉!

del

大宅

回覆 buibui1123 的帖子

真心希望個個男人會有定力,避開唔聽小三電話。但實際情況又做唔做到呢?樓主個案,個男人比朋友撞到斷正先分手。應該仲係熱戀期中,如果個男人有心斷,我覺得佢肯唔怕麻煩改電話號碼,都叫做有誠意先!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

forrestchong 發表於 21-5-10 16:53
佢話小3成日主動搵佢、小三後生 樣靚身材好,佢話難忍!

好好為自己打算
就算無呢個
都可能有下一個
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cankiu2011 發表於 21-5-12 21:36

真心希望個個男人會有定力,避開唔聽小三電話。但實際情況又做唔做到呢?樓主個案 ...

其實好多都係比人發現先會斷
有幾可良心發現
玩夠返屋企

cankiu2011    發表於 21-5-12 21:44
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

真心希望個個男人會有定力,避開唔聽小三電話。但實際情況又做唔做到呢?樓主個案 ...

死佬比我爆左煲之後好似成個人無哂心情 、飯又唔食、落哂形咁....我問佢點解,佢話見到我咁傷心 都無胃口食嘢...

大宅

不過樓主老公係做生意,如果甘令到麻煩更多,我就覺得無謂改。比誠意老婆睇係重要,但事業對男人來說,都同樣重要。不過個個睇法都唔同既。

大宅

crystal媽咪 發表於 21-5-12 21:42
其實好多都係比人發現先會斷
有幾可良心發現
玩夠返屋企

公平d,男女都係,出得黎玩,成日以為自己包得好密,另一半冇咁易知,所以一直玩,玩到東窗事發

侯爵府

forrestchong 發表於 21-5-12 21:44
死佬比我爆左煲之後好似成個人無哂心情 、飯又唔食、落哂形咁....我問佢點解,佢話見到我咁傷心 都無胃口 ...

見唔到小三所以冇胃口先真囉。
你真係信只係小三問題?清醒d啦。

別墅

forrestchong 發表於 21-5-12 21:44
死佬比我爆左煲之後好似成個人無哂心情 、飯又唔食、落哂形咁....我問佢點解,佢話見到我咁傷心 都無胃口 ...

你信佢就得 有啲野唔洗深究 反正做好自己而佢又再出軌 你都控制唔倒 不如既來之則安之!

大宅

原本出軌出得好爽、有性有愛重係同個後生靚女,突然被發現,被斷咪等如失戀,梗係無哂機啦,唔通同你講佢掛住條女咩!

首頁

尾頁

跳至