美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

alicewong18 發表於 23-11-10 17:09
想問問樓主,你話打完會仲黑、毛孔大左,但之後會淺返和毛孔收細返,是醫生之前同你講過嗎?定係個個打都係 ...

另外要補充一下,我最初去打斑時係打PICOWAY第二代,後來佢哋仲有得打M22、FOTONA,都係同一個價錢,唔一定打齋PICO(我仲有打埋M22),可以諮詢咗醫生同姑娘意見再決定打邊部

子爵府

牛牛牛牛 發表於 23-11-10 17:56
另外要補充一下,我最初去打斑時係打PICOWAY第二代,後來佢哋仲有得打M22、FOTONA,都係同一個價錢,唔一 ...

收到,唔該曬,同埋知唔知可唔可以打淚溝位置啲斑呢?我啲斑好生唔生生喺呢個位,似超級大熊貓黑眼圈咁!好顯老!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

alicewong18 發表於 23-11-10 22:03
收到,唔該曬,同埋知唔知可唔可以打淚溝位置啲斑呢?我啲斑好生唔生生喺呢個位,似超級大熊貓黑眼圈咁! ...

我做兩部機,PICOWAY同M22都要遮眼打,淚溝位咁近眼,你真係要問醫生得唔得喎,睇吓佢哋會唔會有其他建議

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊