跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

聰明豆 寫道:
突然間無左如花o係度, 有d吾自然添!!! 係咪我犯賤呢?? 如花姐 ))))))) 妳快d返黎啦! :-( :-(
不如妳轉工咪上到黎囉!!

呢d野唔洗講都知啦 你係犯賤 :lol: :lol:

伯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

聰明豆 寫道:
突然間無左如花o係度, 有d吾自然添!!! 係咪我犯賤呢?? 如花姐 ))))))) 妳快d返黎啦! :-( :-(

今日我真係有諗過唔做

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

我都係咁睇~~~希望如花可以快d解禁上嚟啦。 [/quote]
我都等梗果日, 真係生不如c呀 :-(

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Sabina,

妳知唔知我地開了新版呀(PART 6)

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
kwan0520 寫道:
好少早上咁靜

無左WANDY同SABINA兩個鐵咀雞嘛!! 係靜少少架喇!! [/quote]
知我重要呢

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[quote]
聰明豆 寫道:

無左WANDY同SABINA兩個鐵咀雞嘛!! 係靜少少架喇!!

靜到就嚟 啦~~ [/quote]
今晚早d上黎啦

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
靜到就嚟 啦~~

已經 醒一覺啦! 吾得! 我地個場點可以咁架?? 講咩好呢??? [/quote]
夜晚可能會好d 因為有我嗎

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
issue date好似係計你去申請個日架。等我confirm吓穩陣d好d喎。

RIGHT LA............問清楚好D!!! JASON真幸褔勒, 阿媽一世掛佢在身呀!!! JEFFREY大個吾知會吾會呷醋呢?? [/quote]
豆你真係好 咁都攪錯

伯爵府

Ka_wai 寫道:
[size=large]如花,

I MISS YOU SO SO SO MUCH~~~~

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

me too honey :-( :-( :-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
monmantong 寫道:
my backbone is much better...but still have to see more to have completedly recovered.

阿MON,
係咪夜晚做得劇烈運動多呀?? 吾好咁博啦! 我地呢個年紀骨頭脆呀! [/quote]
咦! 係喎. 算啦, mom都4x再唔追就真係太老啦

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
[size=large]如花,

I MISS YOU SO SO SO MUCH~~~~

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

如花! 妳對我地好重要架!!! :-( :-( 不如妳帶部NOTEBOOK返工啦! :-( :-( [/quote]
我帶左部pda諗住睇下可唔可以上到wireless, 點知無呀 :-( 我諗住問下wireless幾錢. 睇下可唔可以用pda上黎囉.

伯爵府

monmantong 寫道:
why did you call Sabina as 如花??

有無攪錯呀, 嘜你唔知架咪

伯爵府

煒良媽咪 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
各位你地以後office hours點叫我都無用啦, 因為公司已彼唔比上d同公事無關既網 :-( :-( 同kwan既命運一樣 :-( :-( 我晚上一定出現架. :-( :-( :-( :-(

你好慘:cry: :cry: :cry:
[/quote]
直頭慘慘慘慘......啦 :-(

大宅

[size=large]gooooooood morning everybody))))))))))
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

民房

Hi 你哋好 ! 我上過嚟幾次! I have a question or request.

我個朋友個哥哥剛發現有liver cancer,有人話HK政府醫院有好嘅醫肝癌醫生。佢未知會唔會試吓返HK醫!你哋識唔識係呢個specialty嘅政府or私家doctor呀? 有please pm me, 我唔係成日上BK, 很難在這72 forum catch up你哋嘅message. Thanks !
[img align=left]http://www.tickercentral.com/view/3tl4/2.png[/img]

大宅

sheepbbmom,

轉咗去 Part 6 啦!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

首頁

尾頁

跳至