自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:而家樓上唱左幾個鐘都仲唱緊又唔係唱得好聽

原帖由 kitbebe 於 14-05-03 發表
而家樓上唱左幾個鐘都仲唱緊又唔係唱得好聽, 真係好滋擾又唔關窗開冷氣, 鄰居活受罪:horro ...
真係好鬼煩架,我隔離又係年幾前搬黎,隔個星期就唱K,又大聲又難聽,煩到爆,今日下午先剛剛唱完,我直頭長開冷氣怕咗佢。上次仲衰,唱到夜晚10:40仲唱,我家小朋友都番學要訓啦,真係把鬼火 之後我咪打去管理處投訴佢。麻鬼煩。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:請不要在家唱K!!!

我諗起技安開concert逼大雄聽

大宅

畀面勳章

哈哈!我住個度久唔久都有人唱k,難聽真係好難頂

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來都頗多呢d缺德人士

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由 ninjarabbit 於 14-05-03 發

原帖由 kuromi_kuromi 於 14-05-03 發表
有時一人分飾兩角唱合唱歌,簡直想謀殺
我以前樓上有位熱愛音樂但天資有限既鄰居,又係鐘情幾個鐘反覆練習一首歌。投訴管理處至發現威名遠播。於是決定用留打分紙貼佢門口。用詞有D sense of humor會好D.結果,呢位鄰居開始每星期都有過廿位鄰居為其歌藝打分,未幾決定歸隱歌壇。

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

ngachi 發表於 14-5-3 18:21
要dl個app叫 酷我K歌
然後呢??
其實依加小米盒子有幾多種??
可以影你嗰個黎睇下嗎?謝謝

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:kitbebe 的帖子

心表同情,好難頂

伯爵府

引用:Quote:原帖由+carrie_1102+於+14-05-03+發

原帖由 Kindlyly 於 14-05-03 發表
你62好潮
佢好潮架!成日都聽Lady Gaga

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:ngachi+發表於+14-5-3+18:21+要dl個a

原帖由 丫雅 於 14-05-03 發表
然後呢??
其實依加小米盒子有幾多種??
可以影你嗰個黎睇下嗎?謝謝
都係得一種盒子
我係已經破解左

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

ngachi 發表於 14-5-3 19:12
都係得一種盒子
我係已經破解左
香港買嗎?
一買就已破解左架啦?
(嘻嘻...我真係好多野要問)

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

丫雅 發表於 14-5-3 19:17
香港買嗎?
一買就已破解左架啦?
(嘻嘻...我真係好多野要問)

香港買就貴少少hkd499-699左右
我係淘番黎rmb325 破解連直播+otg線
連運費自取hkd420
條線係用黎裝apps用

破解版通常內置個app叫"沙發管家"
你就會係入面搵到: 酷我k歌

就咁插咪就唱得

ohlove416  咪制是圓制、點插入小米盒子?  發表於 14-5-3 19:41

珊瑚宮

ngachi 發表於 14-5-3 19:23
香港買就貴少少hkd499-699左右
我係淘番黎rmb325 破解連直播+otg線
連運費自取hkd420
哦哦,即一淘返黎個盒係已破解的了??

男爵府

丫雅 發表於 14-5-3 19:25
哦哦,即一淘返黎個盒係已破解的了??
YES

大宅

我仲慘,我隔離屋一放假就唱k,對面屋個妹妹仔日日開大對門彈琴+吹笛,逼我聽音樂大合奏

公爵府

我的育兒心得勳章

引用:Quote:丫雅 發表於 14-5-3 19:17 香港買嗎

原帖由 ngachi 於 14-05-03 發表
相信又多個jm上尼開post 話有鄰居唱k

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

男爵府

coolwinnie 發表於 14-5-3 19:30
溫馨提示: 唱K時請收細音量

coolwinnie  細聲唔過癮架bor  發表於 14-5-3 19:47

男爵府

好慘,好難頂

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

ngachi 發表於 14-5-3 19:29
YES
非常感謝你的解答
我依加PM你,請俾埋淘BO條LINK我

珊瑚宮

coolwinnie 發表於 14-5-3 19:30
放心啦~ 我唔會失晒控,開到大一大聲架~

首頁

尾頁

跳至