網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 maoball 的帖子

我G 咗, 大約1星期就收到貨(鑊/煲已經用咗2星期), 我買咗1個32cm鑊,1個24cm煲,2對隔熱耳仔, 20包果汁(紅蔘),1盒大人飲品(紅蔘),9支韓國牙膏,3條小朋友打底褲, total HK$12xx

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我會買24CM煲主要煲湯,另外想緊買多個20CM煲定有柄18CM煲好,無柄煲麵好似唔係幾好用,但係24CM同20CM又差唔多咁

小朋友打底褲可唔可以俾條LINK我呀?THX

珍珠宮

回覆:朋友毒我玩gmarket ....

買過一次,我覺得佢嘅搜尋方法無淘寶咁 user friendly

男爵府

回覆 maoball 的帖子

我買時係薄褲款, 而家轉晒秋冬款http://item2.gmarket.co.kr/English/detailview/item.aspx?goodscode=385367273

大宅

引用:想學 但見到咁多韓文都卻步...

原帖由 connie_smile 於 14-09-27 發表
想學 但見到咁多韓文都卻步...
用chrome 有自動翻譯呀,衫我g多過淘,d料靚好多,仲可以買埋其他韓國skincare,正

侯爵府

kkf2210 發表於 14-10-7 14:43
我之前都係淘寶..近E幾個月無淘(好似無野想買).....我諗咗好耐想買la rose....今日終於決定買,,第一次係gma ...
我都想G, 你G一個la rose送香港要幾錢運費? 咩size? Thanks!

男爵府

回覆 purplechung 的帖子

我估計G 1 個 ~ 2個 la rose 運費都係差不多3xx......

男爵府

引用:我都想學,但有朋友又話衫貴過淘寶既

原帖由 花花b 於 14-09-27 發表
我都想學,但有朋友又話衫貴過淘寶既
有d都係大陸做,你要小心留意㗎

男爵府

引用:Quote:原帖由 connie_smile 於 14-09-27 發

原帖由 chloe_loves_cat 於 14-10-29 發表
用chrome 有自動翻譯呀,衫我g多過淘,d料靚好多,仲可以買埋其他韓國skincare,正

...
請問可以點樣copy d 韓文呀?

男爵府

引用:Quote:原帖由 Lovemalimore 於 14-09-27 發

原帖由 小小枝 於 14-09-27 發表
想玩!唔識玩!
其實好易又唔使好似淘寶咁要集運

大宅

我每次大約買十多樣野,佢有coupon可以用在你買既野到,我通常將這些discount左既價$當係補貼郵費,心理上好過d

侯爵府

醒目開學勳章

引用:淘寶呢期淘唔到,剛剛有朋友毒我玩gmarket,

原帖由 Lovemalimore 於 14-09-27 發表
淘寶呢期淘唔到,剛剛有朋友毒我玩gmarket, d 衫仲平過淘寶買,但運費有d貴

有冇jm玩過?
我玩咗Gmarket 多年,反呢兩個月先學識淘寶

侯爵府

醒目開學勳章

我會G 護膚品,洗頭水,M巾,衫……淘就唔食得唔搽得果啲日用品,文具,工具,DIY小玩意

伯爵府

佢啲衫都好伏,試過買一件衫二百蚊,完全唔掂。。又成日收多運費,hold係acct,永遠用唔晒

大宅

回覆:szebaby555 的帖子

唔駛架,chrome開左果頁右上角會問你譯唔譯架

珍珠宮

回覆:chloe_loves_cat 的帖子

初G, 小童衫啲款好靚。。

首頁

尾頁

跳至